arrow_drop_up arrow_drop_down

Kleurenlicht-trainingen op thema

Verdiep je kleurenkennis, ontwikkel je kleurgevoel,

start met leven in FULL COLOUR!

Welk thema houdt je bezig op dit moment?

KLEUR en GEZONDHEID

Deze dag ligt de focus op wat jij kan doen voor jouw gezondheid, of die van je cliënten om je leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer

KLEUR en RELATIES

Relaties zijn belangrijk in je leven. Hoe zorgt je dat je vervullende relaties hebt, dat je een netwerk creëert van gelijkgestemden en dat je de juiste doelgroep aantrekt?

Lees meer

KLEUR en FLOW

Deze dag gaan we aan de slag met je intuïtie. Hoe stap je in de flow en start je met het creëeren van jouw droomleven?

Lees meer

Scroll voor data naar beneden!

Kleur en GEZONDHEID

Deze dag ligt de focus op een gezond lichaam en wat we preventief en curatief kunnen doen met kleurenlicht. We onderzoeken wat nodig is om zo gezond mogelijk te zijn, binnen jouw grenzen of de grenzen van je cliënten. Je leert de thema's van de kleuren en hoe je ze kan inzetten voor optimale gezondheid. We besteden veel aandacht aan DETOXEN van lichaam, ziel en geest. Alle kleurendimensies komen aan bod.

Deze dag wil ik meemaken!

Kleur en RELATIES

Deze dag ligt de focus op de relatie met alles om ons heen. Niet alleen de relatie met onze partner, familie, collega's of cliënten, maar ook de relatie met onze spullen en met onze omgeving. We besteden veel aandacht aan hoe je de beste keuzes maakt om sterk te staan temidden van verwachtingen, opdrachten en verlangens. Krachtige oefeningen ondersteunen jouw individuele proces. Krijg zicht op wat je aantrekt, op persoonlijk en professioneel vlak.

Deze dag wil ik meemaken!

Kleur en FLOW

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Of ben je in het verleden vastgelopen en wil je zicht op wat je kan doen om te voorkomen dat dit weer gebeurt? Deze dag ligt de focus op hoe je in je flow komt, zodat creativiteit weer gaat stromen. Creativiteit en inventiviteit heb je nodig om oplossingen te vinden voor allerdaagse vraagstukken. Creativiteit en expressie helpen je om je diepste zielenwens te gaan vervullen. Waar houdt de ratio op en begint je je intuïtieve weten. Hoe differentieer je deze twee? Kan je je intuïtie vertrouwen? 

Deze dag wil ik meemaken!

Elke training begint met de basis:

Kleur komt voort uit licht. Wanneer je een prisma voor een lichtbundel zet ontstaat de regenboog. Zo kan je concluderen dan elke kleur een specifieke lichtfrequentie heeft. Deze frequentie is te voelen, want frequenties zijn trillingen. De trilling is helend en brengt ons lichaam, ziel en geest in balans. Kennis van de kleuren helpt je om de juiste kleur te kiezen voor het moment. Zo help je jezelf naar een gezonder, liefdevoller en vervullender leven. Elke dagtraining start met de basis die je nodig hebt om te werken met kleuren licht in relatie tot het thema van de dag.

Kleur heelt en maakt sterk!

Kleurenlicht is een breed onderwerp. Kleur gaat door alle lagen van het bestaan. Dit heb ik ontdekt doordat ik voor meerdere uitdagingen gezet ben in mijn leven. Een greep uit de lijst: ik kreeg een zwaar ongeluk op mijn achttiende, ik ben belast met een aangeboren immuunafwijking, ik ben hoogsensitief, ik heb meerdere voedselintoleranties, door dit alles raakte ik in een sociaal isolement. Ik studeerde om meer over kleur te weten te komen, heb meer dan 20 jaar geleerd over kleur, energie, heling, kristallen, klanken, kruiden. Na mijn opleiding aan de Design Academie heb ik geleerd van sjamanen, mediums en wetenschapper met als passie kleurenlicht. Ik ontdekte dat er, los van wat je doormaakt, enkele basis technieken zijn die je nodig hebt om in je kracht te komen, authentiek te worden en je zielenpad te volgen met behulp van kleur en licht. Ik ontwikkelde een kleurensysteem voor persoonlijke groei en heling. Mijn boodschap is: Neem de regie terug en voorkom dat je vastloopt. Kies je thema en leer over de energie die non-stop om je heen is en gratis te gebruiken is. Jouw leven is magisch, jij bent de vormgever, laat niemand jou iets anders wijsmaken! 

Claim je innerlijk leiderschap terug - WAT gaan we doen

Mode en trends bepalen voor ons over het algemeen welke kleur te gebruiken op welk moment. Zo word je onbewust gestuurd en is het moeilijk om te luisteren naar je eigen stem. Tijdens de dagtrainingen nemen we het heft weer in eigen hand. Door te doen en te ervaren ontdek je hoe je de mode en trends kan omzeilen en hoe je je eigen richting in kan slaan, voor je gezondheid, je relaties en je flow.

DEZE DAG GA JE 

  • de rol van kleur ontdekken in relatie tot jouw gekozen thema
  • de waarde van je eigen inbreng ontdekken om uit je patronen te breken
  • merken hoe snel kleur je kracht geeft

Ik heb een mooie herinnering aan onze beleefdag over Kleur en relaties. Indrukwekkend was de weerspiegeling van de opstelling; dit opent op een zachte manier de aandacht van het verloren kind in mij. Ik begrijp nu dat mijn onbewuste houding niet overeen kwam met mijn innerlijke kracht. 

Ik ervaar dit als heel bevrijdend.

Lieve Waagman

Tijdens de Kleurenbeleefdag van Margo voelde ik me bevestigd in hoe krachtig kleur is en op hoeveel verschillende manieren je kleur kunt toepassen. De visualisaties waren heerlijk en krachtig! Een hele mooie en waardevolle dag die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Een echte aanrader.

Claudia Wondergem, Kleurvol Leven

Ik merkte dat ik er blij van werd van deze training. Ik werd er opmerkzaam door en voelde dat mijn bewustzijn vergrootte. Ik voel me lekkerder in mijn vel.

Liesbeth Noorlag, Gele ster coaching

€ 197,-
€ 97,-

Dagtraining Kleur en ...

  • INCLUSIEF ONBEPERKT ZUCI-INFUSIONS TIJDENS DE TRAINING
  • INCLUSIEF LUNCH

Kies je thema en maak je agenda vrij!

13

JUNI

10:00

KLEUR en RELATIES

Locatie: Eindhoven

19

SEPT

10:00

KLEUR en FLOW

Locatie: Eindhoven

00

00

10:00

KLEUR en GEZONDHEID

Locatie:Eindhoven, datum volgt!!