arrow_drop_up arrow_drop_down

Ga je er helemaal voor?

Oefen thuis en integreer je kennis tijdens de life training, de Kleurenbeleefdag!

Kleur als beschermer: Zelfliefde

Oefen op jezelf, ontdek wat je zelf met kleur kan doen!

Kleur als verbinder: Kleurenbeleefdag

Haal het onderste uit de kan, door het voorwerk wat je al verricht hebt! Kleur verbindt en oefen daarom met elkaar!

Vertel me over deze toffe training!

Kleur is pure liefde!

De online cursus 'Zelfliefde en bescherming' geeft je een voorsprong voor de life training De Kleurenbeleefdag, die je helpt om in verbinding met anderen jezelf te blijven. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, waar je last van hebt of wat je vindt van jezelf. Wanneer je in contact kan zijn met je gevoel, dan sta je sterk!

Van kwetsbaar naar staan in je eigen kracht.

Ik vond het vroeger nooit fijn om te leren in een groep. Ik dacht dat ik het allemaal wel zelf kon. Ik bleef liever weg van meningen van anderen, energie van anderen. Ik wist zelf best hoe het zat en wat ik moest doen. Toch ging het niet zoals ik het graag wilde. Later ontdekte ik dat ik de kennis van een ander juist heel goed kon gebruiken om verder in mijn eigen verhaal te komen.

Vaak krijg ik de vraag: 'hoeveel deelnemers zijn er in de groep. Ik vind het niet fijn als er teveel mensen zijn'.

De oefeningen die je tijdens de online cursus krijgt, geven je het vertrouwen om de stap naar de groep te maken. Deze stap is essentieel om dat wat je geleerd hebt in de veiligheid van je eigen omgeving, te gaan integreren in de groep. Vandaaruit kan je nog makkelijker de stap zetten naar bijvoorbeeld: het team waarin je werkt, je cliënten, je gezin, je familie, je vrienden of zelfs de winkelstraat. Elke groep heeft zijn eigen uitdagingen. Wanneer je zelf sterk staat, maakt het niet meer uit in welke groep je je bevindt.

Wat ik kan, kan jij ook!

Mijn wens is dat zoveel mogelijk mensen deze basis technieken onder de knie krijgen, zodat er minder pijnstilling, anti-depressiva en andere medicatie voorgeschreven hoeft te worden. Zodat jij jezelf kan helpen en het voorbeeld kan zijn voor anderen.

Dan heb je de sleutel gevonden voor preventieve gezondheid, mentaal en fysiek. Zelfs al heb je (chronische)  klachten, dit is dé manier om niet meer over je grens te gaan en jezelf uit te putten, waardoor je steeds weer de rekening gepresenteerd krijgt.

Mijn advies: Blijf in controle en voorkom dat je vastloopt. Jouw leven is magisch, jij bent de vormgever, laat niemand jou iets anders wijsmaken!

Dit is wat anderen zeggen over de Kleurenbeleefdag:

Ik beveel deze training aan iedereen aan! Kleur is overal en iedereen doet er bewust of onbewust iets mee, dat heeft invloed op jou als persoon. Hier ga je begrijpen hoe dat werkt!

Maria K.
Als je wilt weten wat kleur voor jou betekent, dan moet je deze dag volgen!

Tessa van Looij

Heel interessante informatie over kleur en hoe kleur je gedrag en gemoedstoestand kan beïnvloeden met praktische oefeningen.
B. Kelehan
€ 197,-
€ 147,-

Start vandaag nog!

Twee trainingen voor de prijs van één! Leer in de veilige omgeving van je huis en integreer tijdens één van de Kleurenbeleefdagen. Scroll naar beneden voor de data en locaties!

Je ticket blijft een jaar geldig!

N.B.: om verwarring te voorkomen: Je kocht zojuist de Online training voor € 47,00. De restbetaling is nu € 100,00. 

Data:

22

JUNI

10:00

Kleurenbeleefdag

Zwolle

07

SEPT
10:00

Kleurenbeleefdag 

Wiekevorst België

02

NOV

10:00

Kleurenbeleefdag 

Eindhoven