arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Margo Ruiter's Healing Life Design

Reken af met oude pijn, verdriet en angst. 

Creëer een leven vol positiviteit, rust, gezondheid en liefde.

Als Healing Life Designer met beide benen op de grond

Mijn naam is Margo Ruiter en ik ben Healing Life Designer, auteur, kleurenlicht therapeut, spiritueel coach en healer. Ik zie en voel kleur. Vroeger dacht ik dat iedereen dat zo ervoer, maar in mijn puberteit kwam ik erachter, dat niemand in mijn omgeving kleuren op deze manier beleefde. Toen is mijn zoektocht begonnen naar de betekenis van de kleuren en hoe ze zich aan mij lieten zien. Een ernstig ongeluk op mijn achttiende veranderde mijn leven radicaal. Ik werd gedwongen in een intensief transformatieproces! Ik ging anders kijken, denken en doen. In deze periode ontdekte ik hoe het is om in afwezigheid van licht en kleur te leven, in diepe duisternis. Vervolgens heb ik ontdekt dat kleur een liefdevolle heelmeester is. Dat kleur intens krachtig werkt en dat kleur je allerbeste vriend is. Een vriend die eerlijk en oprecht is en die altijd voor je klaar staat. Die aan je zijde staat en je confronteert met zaken die je anders zou kunnen doen…

Wil jij ook de leider van je eigen leven worden?

Mijn motto is: verbeter de wereld begin, bij jezelf

Ben jij toe aan verandering of zit je noodgedwongen in een veranderingssituatie? Ben je klaar om een nieuwe stap te zetten om je gezondheid in eigen hand te nemen, je mentale flexibiliteit te vergroten en te werken aan jouw eigen vorm van zingeving in dit leven? Margo Ruiter ontwikkelde het unieke 'In je kracht door kleur' systeem voor persoonlijke groei, bewustwording en heling. Dit werken met kleur-en-licht vormt de basis van al het werk wat ze doet.


Kleur en licht is het medicijn van de toekomst!

Ik heb ondervonden hoe het is om in de duisternis te leven, hoe het is om door artsen weggestuurd te worden. Uiteindelijk diagnoses te krijgen zonder handvatten hoe dan verder te moeten. Onderzoeken te moeten ondergaan die je zieker maken en waar je sterk voor in je schoenen moet staan. Allemaal veel te invasief als je zeer gevoelig bent of ziek, of beiden. Dit wens ik niemand toe!

Ik heb geleerd hoe je jezelf sterk kan maken, zonder pil, hulpmiddel of leiding van buitenaf. En jij kan dit ook!


Jouw leven, jouw ontwerp!

Leer hoe je je leven zelf kan vormgeven. Leer begrijpen wat je lichaam, ziel en geest nodig hebben om te groeien en te bloeien. Kennis vergaren en mentale voeding is niet verkeerd en is zelfs leuk, maar dat is niet het enige. Wat belangrijk is, is dat kennis goed gekoppeld moet worden aan jouw subjectieve gevoel. Alleen dan kan je het allerbeste medicijn voor je zelf ontwikkelen.


Wil je zelfredzaam worden? Wil je af van het doemdenkscenario: de diagnose. Ben je openminded en geloof je in groei boven stilstand?

Healing Life Design is het antwoord!

Onze diensten en producten

Boek 'In je kracht door kleur'

Een werkboek voor als je graag zelfstandig werkt.

Opleiding

Dagtraining, meerdaagse cursus, midweek of jaarprogramma

Individuele coaching

Begeleiding in de praktijk, afgestemd op jouw hulpvraag

Begeleidende producten

Zuci Kleurenthee en Balansstenen voor de dagelijkse ondersteuning

Wat anderen zeggen over Margo

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dank je wel Margo!

Margo is toegewijd, zorgvuldig en congruent. Ze leeft wat ze ons leert. En ik heb heel veel geleerd!

Alet de Jonge

Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Aan het einde van mijn middelbare schooltijd, heb ik een zwaar ongeluk gehad, wat het begin was van een heel ander leven, dan ik tot dan toe kende. Ik heb allerlei toekomst ideeën bij moeten stellen, maar ik heb nooit getornd aan dat ik als baby gezond op de wereld ben gekomen. Dat ik, ondanks een periode van uitzichtloosheid, altijd optimistisch heb gedacht over wie ik ben, diep van binnen. Fysiek kan ik niet altijd meekomen met de snelle maatschappij, maar mijn kracht is enorm, als ik kijk hoe ziek ik ooit was en hoeveel ik nu bereik door het volgen van mijn passie.

Ik wens dit voor jou ook! In wat voor impasse je je nu ook bevindt. Met wat voor zorgen je nu ook rondloopt. Ik geloof in jouw potentie. Ik wens dat jij bij je lichtkracht kan komen, zodat jij je passie kan volgen, zoals ik mijn lichtkracht heb ontdekt tijdens mijn ontdekkingsreis naar de helende kracht van kleur. Tijdens de opleiding en individuele begeleidingssessies help ik jou om jouw subjectieve beleving te duiden, in perspectief te plaatsen en je een richting op te leiden, waar jij kan stralen. Mentaal doe ik dat door het kleurensysteem toe te passen wat ik beschrijf in mijn boek: ‘In je kracht door kleur’. Fysiek ondersteun ik je proces met kleurenlicht door middel van de Photon Wave en met kleurenpunctuur, waardoor je lichaam je ontdekte lichtkracht kan laten stromen. Via energiewerk help ik je op zieleniveau de transformatie te accepteren. Oefeningen helpen je zelfredzaam te worden. Vol vertrouwen over je intuïtie, je potentie en je manifestatiekracht.