arrow_drop_up arrow_drop_down
15 augustus 2018 

Waarom zou je?

VIJF REDENEN waarom jij je zou verdiepen in kleur en energie.

Regelmatig ontdek ik dat mensen het vreemd vinden dat ik me zo toegewijd heb aan kleur en licht. Mensen die me niet kennen, maar ook mensen die me al lang kennen. Wat is er zo interessant aan? Hoezo kan kleur en licht je blijdschap en gezondheid geven en je preventief sterker maken? Is dat wetenschappelijk bewezen? Nou ben ik erg geïnteresseerd in wetenschap, maar als ik zelf aan den lijve ondervonden heb wat het resultaat is van een bepaalde actie, kan geen wetenschappelijk onderzoek nog tegen mij zeggen dat het niet zo werkt.

Al meer dan vijfentwintig jaar werk ik met kleur en licht. Ik heb in die jaren heel veel duidelijke resultaten geboekt. Mijn eerste ervaring met kleurenheling was als een wonderbaarlijke genezing! (wil je hier meer over weten, lees dan mijn boek: ‘In je kracht door kleur’. Klik HIER om het direct te bestellen!) Dat stimuleerde me om door te gaan. In deze jaren heb ik ontdekt hoe verschillende kleuren me kunnen helpen om situaties te bekijken, te accepteren, inzicht te vergaren en te helen. Vooral dat laatste! Helen. Zo kreeg ik mijn energie terug en mijn levenslust. Geduld, toewijding en mijn doel helder voor ogen hebbend, heb ik gestreden voor mijn leven. Nu kan ik zeggen dat ik de energie heb van toen ik vijftien was, ik heel erg tevreden met mezelf ben, dat ik echt van mezelf hou, anders dan toen ik vijftien was. Ik ben klaar met strijden. Ik kan geven zonder leeg te raken en een praktijk voeren waar ik me volledig kan openen voor een ander zonder dat energieën overvloeien en blijven hangen en me kan begeven in een drukke winkelstraat, drukke beursdagen volmaken en vol energie thuiskomen.

De taal van kleur, deze onzichtbare, onuitspreekbare energietaal is een helende taal een gift van de kosmos. Gratis toegankelijk 24/7. Mijn missie is om jouw deze taal te leren ontdekken. Om je te ondersteunen in het proces van krachtig worden, onafhankelijk van oordelen en conclusies. Flexibel tijdens verandering. Ik help je je leven te creëren naar jouw wensen, ik help je te dealen met dat wat is en niet verandert lijkt te kunnen worden.

Als Healing Life Designer help ik jou je nieuwe leven te ontwerpen, waar je gelukkig en gezond bent, je veilig voelt en rust kan ervaren. Hiervoor heb ik een speciale dag ontwikkeld waar je kennismaakt met de eerste principes van het werken met kleur en licht: de Kleurenbeleefdag. Hieronder beschrijf ik enkele situaties waarin kleur en licht je kunnen helpen. Herken je deze? Koop dan zeker een ticket voor de aankomende Kleurenbeleefdag! Klik HIER voor informatie, datum en jouw investering.

1. ONTWIKKEL JE CHARISMA

Heb je dit wel eens meegemaakt? Je zit bij een feestje en het is rumoerig. Mensen praten met elkaar. Het is gezellig. Plotseling komt er iemand binnen, die de hele ruimte inneemt en met zijn verhalen het feestje gaat domineren. Het lukt je niet om je zin af te maken, want je gesprekspartner is ‘vertrokken’, ze is met de aandacht bij die ander en niet meer hier bij jou en het gesprek… Je voelt je overrompeld en je wordt moe.

Hier speelt charisma een rol. Sommige mensen hebben een natuurlijk energieveld om zich heen waar anderen zich toe aangetrokken voelen. Wanneer je zelf worstelt met gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het niet’ dan heb je last van dit soort mensen. Hier zijn rood en groen een gigantische hulp, maar ook de aarde kleuren helpen je in dit geval sterker te staan.

Eigenlijk is het geweldig als iemand of jij zelf zo’n uitstraling heeft. Wat wel belangrijk is, is dat wanneer je charismatisch bent of je charisma aan het ontwikkelen bent, dat je tegelijk ook je empathisch vermogen ontwikkelt. Zo laat je ook ruimte voor anderen en wordt je zelf niet je grootste weerstand!

Dit is waar kleur en licht een rol innemen. Door te werken met specifieke kleuren in je aurisch veld en in je lichaam (door visualisatie of met kleurenlicht*), help je jezelf om op een liefdevolle manier te groeien in je uitstraling en tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven.

Tijdens de Kleurenbeleefdag krijg je uitleg over hoe je kleur en lichtenergie kan waarnemen, we gaan hiermee aan de slag. Ook jij kan kleuren voelen! Je zal versteld staan van de impact van kleur op jouw gemoed. KOOP HIER METEEN JE TICKET.

2. ONTWIKKEL EEN HARMONISCHE OMGEVING (team, gezin of groep)

Misschien herken je dit? Je werkt in een team waar het niet helemaal soepel loopt. Er zitten verschillende types en de ene is sensitiever dan de andere, sommigen zijn ronduit lomp. Je hebt last van opmerkingen of gedrag van je teamgenoten  of gezinsleden. Om te voorkomen dat zaken escaleren en ga je veel doen voor de goede vrede. Dit neemt onbewust veel energie en je krijgt je werk niet af… Je voelt je leeg aan het einde van een dag.

Teveel geven en jezelf uit het oog verliezen is een disharmonie. Je kan alleen geven wat je over hebt. Hoe creëer je overvloed? In de eerste plaats is het van belang dat jij jezelf serieus gaat nemen. Niemand heeft iets aan je als je uitgeput bent. Het geven van leegte draagt niet bij aan de groep. Zo zie je dat ook jij deel bent van het geheel. Leer jezelf op de eerste plaats te zetten en leer selectief te geven. Ondersteun jezelf met groen, maak bijvoorbeeld een wandeling in de natuur, of zet je woonkamer vol met planten.

Dit is wat uitgebreid aan bod komt tijdens de Kleurenbeleefdag. Kleuren zijn voeding voor de ziel. Je ziel hunkert ernaar. Ben je er klaar voor om weer een kleurrijk persoon te worden? KOOP DAN HIER METEEN JE TICKET

3. LEER AFSCHAKELEN en ontspannen zonder beeldscherm.

Heb je dit wel eens, of vaak misschien? In de avond blijf je maar denken over je dag, hoe dingen gingen en wat je eigenlijk had willen zeggen of doen. Je voelt je ongedurig of bent snel geïrriteerd, doordat je met je gedachten niet in het hier en nu bent. Je hebt onrustige nachten, slaapt slecht in of slaapt slecht door. Je gedachten willen nooit stoppen… Je voelt je vermoeid van de ochtend tot de avond, je voelt je soms ronduit depressief.

Hier speelt erkenning een rol. Je gedachten zijn een product van je brein, net als je hartslag een ‘product’ is van je hart. Je brein produceert gedachten en jij kan je ermee identificeren óf ze als vogels door de lucht laten vliegen en verdwijnen. Paars kan je hier ondersteunen en lavendel.

Hoe je dat doet leer ik je tijdens de Kleurenbeleefdag. Hoe leuk is het om jezelf met kleur hiermee te kunnen helpen? KOOP HIER JE TICKET

4. IN LIEFDE BLIJVEN ondanks de omstandigheden.

Als ouder kan je tegen het volgende aanlopen: Je kind luistert op school slecht, is tegendraads. Het gedrag laat te wensen over en je maakt je zorgen. Soms springt je kind echt alle kanten op. Hij of zij heeft soms zelfs woede uitbarstingen en je weet niet wat je met hem aanmoet. Thuis is je kind juist heel gevoelig, je ziet het aan alles, maar ook hier krijgt hij of zij woede uitbarstingen… Je voelt je onmachtig, ondanks al je goede bedoelingen.

Hier speelt openheid een rol. Je kind is je leermeester (of je het nu leuk vindt of niet). Jij ziet de sensitiviteit en tegelijkertijd de onmacht bij je kind die je zelf ook voelt. Voel je je eigen sensitiviteit ook? Of ga je er overheen, net zoals je kind laat zien veel te voelen en moeite te hebben om alle indrukken te verwerken? Roze helpt je in deze situatie om in zachtheid te blijven en beschermend als een engel te zijn naar je kind.

Je krijg tijdens de Kleurenbeleefdag tips om jouw eigen gevoeligheid te erkennen en je zintuigen te ontwikkelen. Wat jij leert ga je leef je automatisch voor aan je kind. Je kind kan ontspannen, want jij erkent wat moeilijk is. KOOP HIER JE TICKET

5. DAGELIJKSE ROUTINE: Je energielichaam balanceren.

Na het niet luisteren naar je behoeften gaat uiteindelijk je lichaam protesteren: Je krijgt vage klachten en je merkt dat je er bijna depressief van wordt. Voor jou zijn de fysieke klachten misschien de aanleiding om te gaan zoeken naar iets wat je kan helpen, maar ervaring leert dat er vaak een hele periode vooraf is gegaan van ontkenning van een bepaald gevoel. Misschien heb je klachten waarvoor een specialist slechts medicatie kan voorschrijven, maar je niet kan helpen bij het vinden van de oorzaak, je bent aan je lot overgelaten. Steeds is er wel iets wat je belemmert om te doen wat je eigenlijk wilt…Ook hier voel je je onmachtig en zelfs schuldig, je vraagt je af: wat doe ik fout?

Hier speelt toewijding een rol. Hoe toegewijd ben jij om de problemen die je ervaart aan te pakken. Wat is jouw ‘locus of control’? Kijk je buiten jezelf voor oplossingen, of zoek je ze binnen in jezelf. Door met kleur en licht te werken, verplaats je de aandacht van buiten naar binnen. Op deze manier krijg je de regie over je leven terug. Jij bepaalt waar je aan lijdt en waar je blij van wordt, ongeacht of je de situatie kan verbeteren, of kan keren. Jouw toewijding aan je herstel of de preventie in de vorm van leefstijl veranderingen is hierbij leidend.

Om toegewijd te blijven, heb je kracht nodig en energie. Dit kan je krijgen door enkele tips die ik je aanreik tijdens de Kleurenbeleefdag. KOOP HIER METEEN JE TICKET

KLEUR EN LICHT IS LEVEN!

Het belang van kleur en licht wordt hoogst onderschat als we het hebben over je welbevinden en daarmee je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Mijn missie is je te laten ontdekken dat kleur en licht aan de basis ligt om krachtig in je energieveld te komen en dat je jezelf daarmee direct verlichting en inzicht kan geven en preventief kan bekrachtigen.

BEN ERBIJ!

Je kan jezelf helpen! Kleur en licht is gratis beschikbaar, kijk maar om je heen. Leer de taal van kleur voor een gelukkiger en gezonder leven! Reserveer je nu je plek en koop HIER je ticket voor aankomende Kleurenbeleefdag!

Tijdens de Kleurenbeleefdag ontdek je wat jij kan doen om jezelf te beschermen en te ontwikkelen. Centraal staat het ‘In je kracht door kleur’ systeem dat ik heb beschreven in het boek: ‘In je kracht door kleur’. Dit boek is te koop via MIJN WEBWINKEL, de webwinkel van mijn uitgeefster A3 boeken en via de reguliere boekwinkels.

*In mijn praktijk begeleid ik mensen met kleurenlicht in het oog en op de huid. Tevens help ik je jouw ongeziene energie te duiden, zodat je begrijpt wat er gaande is. Je krijgt de regie weer terug over je lichaam en je gedachten. Mocht je graag individuele begeleiding willen ben je welkom om een traject te volgen in mijn praktijk. Ook ONLINE kan je trajecten volgen.

Mooi licht en kleurrijk mens, ik ontmoet je graag!

Laat een reactie achter onder dit artikel, of stuur me een email: info@kleurgevoel.nl

Over de schrijver
Ik ben een Healing Life Designer. Ik help mensen om hun volle potentieel te gaan leven ondanks diagnoses of teleurstellingen in het leven. Ik help je je krachten en talenten te ontdekken, door jezelf te openen voor je innerlijke taal, je zielenverbinding, door het gebruik te maken van de helende taal van kleur.
Reactie plaatsen