Zuci Infusions kleurenthee

Voor optimale balans

vanaf 2010

leader in chakra balancerende kruidenthee

10.000+

gebalanceerde klanten

175.000+

mindfulle momenten

100% BIOLOGISCH

Alle stappen in ons productieproces zijn duurzaam!

100% MINDFUL

Maak van je pauze een moment om op te laden! 

BALANCERENDE WERKING

Of je nu gelooft in chakra's of niet, de kruiden doen werk!

VERPAKT IN SOCIALE WERKPLAATS

Werk voor iedereen, in een beschermde omgeving.

VIP ABONNEMENTEN VOOR PROFESSIONALS

Altijd alle kleuren op voorraad, alle chakra's in balans.

GESCHIKT VOOR HORECA

Een uniek smaken pallet, geschikt voor horeca in Wellnes, lunchrooms en restaurants.

PEOPLE PLANET PROFIT

Bewuste keuzes voor alle stappen in het productieproces.

INKT OP SOJABASIS

Geen chemicaliën in de drukkerij, minder ziekteverzuim!

WATERVRIJE DRUK

Minder milieubelastend door geen afvalwaterproductie.

Onze Missie

Mijn droom is dat jij authentiek en krachtig je pad kan bewandelen, zodat jij jouw droom vanuit je Hoogste zelf kan verwezenlijken. Wanneer wij allemaal op deze manier ons pad kunnen bewandelen, geloof ik, dat wij de toekomst van onze kinderen en de aarde kunnen waarborgen en in liefde en harmonie tot grote creaties kunnen komen.

De thee heeft me geleid

Het was me een waar genoegen om je te ontmoeten op Lowlands. Ik heb enorm genoten van de thee die je hebt samengesteld...Mijn ervaring met je thee heeft me overtuigd van de krachten van de samenstelling die jij hebt gecreëerd. Ik ben vertrokken bij de basis en stap voor stap naar de kruin gegaan. Paste ook helemaal bij het gevoel die ik had tijdens het festival!

Wij hebben elkaar kort op vrijdag gesproken en je hebt een heel sterke indruk nagelaten ... Sinds ik het pad van kleur heb ontdekt, is mijn leven kleurrijk geworden, en mijn pad steeds duidelijker zichtbaar ... Je thee heeft me geleid tijdens de drie dagen die heel hevig waren voor mijn lichaam en geest, ik was jouw thee en zal deze ook blijven zijn!

Matthias Philipsen

Een klein ritueeltje

Ik geniet volop van de thee! Maak er iedere keer een klein ritueeltje van. En dat alleen al, zo bewust de tijd nemen voor… doet al goed… neem daar dan nog de thee bij…


Woorden die bij me opkomen zijn:


Zorgvuldigheid, aandacht en ondersteuning…

Judith van Gessel

Vanuit het hart geproduceerd en met passie in de wereld gezet

In onze webshop verkopen wij alleen maar producten met een hoge trilling van mensen die hun producten vanuit het hart

produceren en met passie in de wereld zetten. Ik ben ervan overtuigd dat het

lichaam dit bewustzijn direct in heling, regeneratie en vitaliteit omzet,

dus ook dat het drinken van Zuci Infusions Thee hieraan bijdraagt. 

Thorsten Weiss

Wat Zuci Infusions Kleurenthee zo bijzonder maakt

Uniek smakenpallet voor echte fijnproevers

De gebruikte kruiden zijn biologisch en zo min mogelijk fijngehakt in machines. De energetische waarde van de plant blijft hierdoor gewaarborgd. Tevens geven de losse kruiden en bloemen lucht in de mélange, waardoor de smaak optimaal blijft. 

Inmiddels hebben we tien geweldige en diverse smaken. Zeven kruidenmélanges, één rooibos, één earl grey en één groene thee.


Persoonlijke begeleiding voor schenkers en distributeurs

Een unieke, meditatieve theeceremonie: 'De geheimen van de thee' als basis om op voort te bouwen. Elke keus voor een kleur thee, betekent dat onze ziel 'Kleur bekent'. Het is niet zo moeilijk om je intuïtie te volgen. Kleuren helpen ons de verbinding te maken. Ons product helpt bij heling van onze wonden en is liefdevol en toegankelijk. Onze winst zit erin dat het product een grote bewustzijnsslag teweeg brengt bij de drinkers van Zuci Infusions Kleurenthee. Daarom begeleiden wij onze schenkers en distributeurs om de thee onderdeel te laten worden van hun eigen professie, zodat het een eenheid wordt. Wij streven ernaar dat de combinatie van belevingsmoment, coachingsessie, massage samen met Zuci elkaar versterken en hierdoor een nóg krachtiger uitwerking heeft op de gebruikers.

Duurzaam tot in de puntjes

De verpakking is waterloos gedrukt, met plantaardige inkten en geen chemicaliën. Er wordt minder inkt, met meer kleur gebruikt.  En 80% minder papier doordat de persen sneller op kleur zijn. Naast het milieu, geen chemicalën betekent ook minder ziekteverzuim van de medewerkers in de drukkerijen. De verpakking draagt dan ook het Waterless printing logo.


Verpakt in een sociale werkplaats

De kruiden worden ingepakt in een sociale werkplaats gespecialiseerd in voeding. Ze hebben een prettig werkklimaat voor hun medewerkers, sommigen vieren al hun 25ste jaar bij hun werkgever. Dat is iets wat in deze tijd bijna ondenkbaar is!

Ik loop regelmatig een dagje mee met de mensen en het valt me op wat een ontspannen sfeer er hangt. Marrie haar lievelingskleur is wit. Die van Tjoella is ijsblauw, die van Marijella is rood en die van Jannie oranje. Dat vind ik natuurlijk leuk om te weten! Ze waren geïnteresseerd in waarom deze thee dan zo speciaal was en dat heb ik ze ook uitgelegd. Ze hebben ook hun favoriete kleur gekregen om thuis te drinken.

Wil jij ook dagelijkse mindfulle momenten? Start vandaag nog!

Jij bepaalt: hoeveel, hoe sterk

Jij bepaalt je eigen smaak. Dat kan doordat we werken met losse thee. Wil je een kop, een mok, een theepot? Het vullen van het filtertje geeft je een moment om even diep adem te halen en in het 'hier en nu'te komen. Dat is stap één van je mindfulle pauze! Geniet ervan!