arrow_drop_up arrow_drop_down

ZUCI INFUSIONS KLEURENTHEE

VOOR OPTIMALE BALANS

vanaf 2010

leader in chakra balancerende kruidenthee

10.000+

gebalanceerde klanten

175.000+

mindfulle momenten

Eerlijk, heerlijk en puur

Wij houden van goede smaak, van eerlijke producten en van van onze aarde. Wij kiezen alleen het beste voor Zuci Infusions kleurenthee die stuk voor stuk balancerend werken op de chakra's in ons lichaam. We doen geen concessies en dat proef je! Je wilt geen pesticiden, je wilt geen afval, geen oneerlijke handel wanneer je zelf het mooiste product op aarde drinkt, of wel? De kruiden die wij geselecteerd hebben zijn biologisch, duurzaam verpakt in een sociale werkplaats die gespecialiseerd is in voeding en de verpakkingen zijn watervrij gedrukt en met inkt op sojabasis. De folie zakjes waar de losse thee in zit is biologisch afbreekbaar, net als de doosjes en kunnen dus op de composthoop. Need I say more?

Wat Zuci Infusions Kleurenthee zo bijzonder maakt

100% BIOLOGISCH

Alle stappen in ons productieproces zijn duurzaam!

100% MINDFUL

Maak van je pauze een moment om op te laden! 

BALANCERENDE WERKING

Of je nu gelooft in chakra's of niet, de kruiden doen hun werk!

VIP ABONNEMENTEN VOOR PROFESSIONALS

Altijd alle kleuren op voorraad, alle chakra's in balans.

UNIEK SMAKENPALET

Geschikt voor horeca in wellnes, lunchrooms en restaurants.

PEOPLE PLANET PROFIT

Bewuste keuzes voor alle stappen in het productieproces

ZERO WASTE

Geen plastic, de hele verpakking kan op de composthoop!

INKT OP SOJABASIS

Geen chemicaliën in de drukkerij, minder ziekteverzuim!

WATERVRIJE DRUK

Minder milieubelastend door geen afvalwaterproductie.

Uniek en kleurrijk smakenpalet voor echte fijnproevers

De tien uitgebalanceerde smaken maken dit palet tot een uitzonderlijke collectie geschikt voor horeca, wellnes, coaches en therapeuten die tijdens of na de behandeling de clienten thee geven en werkgevers die hun medewerkers hoog waarderen.

Diepe balans door uitgebalanceerde receptuur

Zuci Infusions kleurenthee helpt je fysieke, mentale en emotionele lichaam te balanceren op elk willekeurig moment van de dag. De thee is ontwikkeld door Margo Ruiter. Haar fijngevoeligheid heeft het mogelijk gemaakt om de juiste receptuur te vinden voor de mélanges, die stuk voor stuk helend en balancerend werken op de chakra’s. Naast de zeven bekende chakra’s is er een mélange voor diepe gronding, eentje voor mentale focus en eentje voor rust in het hoofd. Je hoeft niet in chakra's te geloven, de kruiden doen hun werk toch wel. Drink het met aandacht en je zal meer rust en hernieuwde focus ervaren.

Geen concessies: duurzaamheid staat voorop

De gebruikte kruiden zijn biologisch en zo min mogelijk fijngehakt in machines. De energetische kracht van de plant blijft hierdoor gewaarborgd. Tevens geven de losse kruiden en bloemen lucht in de mélange, waardoor de smaak optimaal blijft.     

De mélanges zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en smaakstoffen en bevatten maximaal vier kruiden per mélange. Zuci Infusions zijn handgeplukt en handverpakt in een sociale werkplaats die gespecialiseerd is in voeding. De verpakkingen zijn watervrij gedrukt en met inkt op sojabasis. De folie zakjes waar de losse thee in zit is biologisch afbreekbaar en kunnen dus op de composthoop.

Wat anderen zeggen:

Een klein ritueeltje

Ik geniet volop van de thee! Maak er iedere keer een klein ritueeltje van. En dat alleen al, zo bewust de tijd nemen voor… doet al goed… neem daar dan nog de thee bij…


Woorden die bij me opkomen zijn:


Zorgvuldigheid, aandacht en ondersteuning…

Judith van Gessel

De thee heeft me geleid

Het was me een waar genoegen om je te ontmoeten op Lowlands. Ik heb enorm genoten van de thee die je hebt samengesteld...Mijn ervaring met je thee heeft me overtuigd van de krachten van de samenstelling die jij hebt gecreëerd. Ik ben vertrokken bij de basis en stap voor stap naar de kruin gegaan. Paste ook helemaal bij het gevoel die ik had tijdens het festival!

Wij hebben elkaar kort op vrijdag gesproken en je hebt een heel sterke indruk nagelaten ... Je thee heeft me geleid tijdens de drie dagen die heel hevig waren voor mijn lichaam en geest, ik was jouw thee en zal deze ook blijven zijn!

Matthias Philipsen

Vanuit het hart geproduceerd en met passie in de wereld gezet

In onze webshop verkopen wij alleen maar producten met een hoge trilling van mensen die hun producten vanuit het hart

produceren en met passie in de wereld zetten. Ik ben ervan overtuigd dat het

lichaam dit bewustzijn direct in heling, regeneratie en vitaliteit omzet,

dus ook dat het drinken van Zuci Infusions Thee hieraan bijdraagt. 

Thorsten Weiss

Bekijk nu alle producten!

Jij bepaalt: hoeveel, hoe sterk

Jij bepaalt je eigen smaak. Dat kan doordat we werken met losse thee. Wil je een kop, een mok, een theepot? Het vullen van het filtertje geeft je een moment om even diep adem te halen en in het 'hier en nu'te komen. Dat is stap één van je mindfulle pauze! Geniet ervan!

Onze Missie

Mijn droom is dat jij authentiek en krachtig je pad kan bewandelen, zodat jij jouw droom vanuit je Hoogste zelf kan verwezenlijken. Wanneer wij allemaal op deze manier ons pad kunnen bewandelen, geloof ik, dat wij de toekomst van onze kinderen en de aarde kunnen waarborgen en in liefde en harmonie tot grote creaties kunnen komen.

Wil jij ook dagelijkse mindfulle momenten? Start vandaag nog!