arrow_drop_up arrow_drop_down

INDIVIDUELE THERAPIE

Pak je klacht bij de basis aan en krijg inzicht in jouw gezondheid 

Ben je moe van het zoeken en van het onbegrip? Wil je een verandering, maar hoor je van alle kanten dat je 'er maar mee moet leren leven'. Wil je vooruit, maar heb je het gevoel achteruit te gaan?

Ik heb geleerd om alles zelf te doen. Ik moest de wijsheid uit mezelf halen, aangezien ik geen hulp kreeg uit het reguliere circuit. Elke afwijzing was een stimulans om 'alternatief te gaan'. Ik liet me leiden door mijn passie: kleur en licht. Ik werkte mentaal met kleur en maakte me sterker. Ik ontmoette de ontwikkelaar van de Photon Wave, deze lamp maakte mijn fysieke lichaam sterker. Vage en minder vage klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. De laatste slag kon ik slaan door de Lifetakt oplossing van LR te gaan gebruiken. Ik ben getransformeerd naar een energieke, gepassioneerde, daadkrachtige en bovenal TEVREDEN en vooral DANKBARE vrouw.

Margo Ruiter

HEALING LIFE DESIGN IS: 

JOUW GEZONDHEID WEER IN EIGEN HAND

wordt de hoofdrolspeler in je eigen leven!

Kleurenlicht in het oog

De Photon Wave Rainbowlight Stimulator is een lamp voor kleurenlichttherapie via het oog. Hij is al meer dan dertig jaar op de markt en wordt door meer dan duizend artsen, specialisten en therapeuten van over de hele wereld doeltreffend ingezet. Kleurenlichttherapie is een eeuwenoude en tegelijkertijd een zeer nieuwe manier voor het benaderen van fysieke en psychische gezondheid. 

Kleurenlicht op de huid

Kleurenpunctuur met de Perlux lichtpen gebruiken we als aanvulling en voor fine-tuning. Het biofotonenveld van het lichaam wordt direct gebalanceerd, door te werken via acupunctuurpunten, triggerpoints en lymfeknopen.

Lichtfrequentie kunstenaar

Tijdens de kleurenlicht therapie balanceer ik je aurisch veld en je energielichaam, dat verbonden is met je chakra's, je organen, je psyche, je emotionele- en spirituele lichaam. Zodat het lichaam de verandering van ongezonde naar gezonde frequentie ook goed kan oppakken.

Verlicht in je lichaam met: Lifetakt supplementen

Op weg naar een lichter leven is aanvulling met de juiste supplementen op je dagelijkse voeding een must! Zo werken we op een holistische manier aan jouw vitaliteit en je veerkracht.

Te druk voor een goede maaltijd? Vanaf nu is dat geen excuus meer om niet goed voor jezelf te zorgen! 

Voor allerhanden klachten zijn er gespecialiseerde producten, o.a. voor ontzuring, immuunsysteemversterking, ontstekingsremming en vitalisering.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak! 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK OF HEB JE VRAGEN OVER JOUW SITUATIE?

Aangesloten bij NIBIG

Verzekerd voor de WKKGZ