arrow_drop_up arrow_drop_down

Bescherm jezelf met kleur en licht

Maak korte metten met energielekken, overprikkeling en informatie overload

Eerstvolgende dag is op 29 februari in Wiekevorst, België

Je energie in balans met kleur en licht

Rust in je hoofd

We doen visualisaties die je helpen je gedachten tot rust te laten komen.

Rust in je lijf

Je leert een uitermate krachtige oefening om direct in je lichaam te 'landen'.

Geen keuzestress meer

Je leert een krachtig protocol om keuzestress te elimineren.

Verhoog je gevoels-IQ

We doen een kleurensessie waardoor je kleur echt gaat voelen.

Verrijk je leven met meer dan zeven chakra's!

Je maakt kennis met de kleuren van licht en kleuren van materie met hun specifieke thematiek.

Je ervaart de werking van kleur op jezelf en je omgeving

Laat de magie toe in je leven, verbind je met kleur!

Kleur heelt en maakt sterk!

Ik heb dat ontdekt doordat ik voor meerdere uitdagingen gezet ben in mijn leven: ik kreeg een zwaar ongeluk op mijn achttiende, ik ben belast met een aangeboren immuunafwijking, ik ben hoogsensitief, ik heb meerdere voedselintoleranties. Hierdoor raakte ik in een sociaal isolement. Ik studeerde om meer over kleur te weten te komen, heb meer dan 15 jaar geleerd over kleur, energie, heling, kristallen, klanken, kruiden. Na mij opleiding aan de Design Academie heb ik geleerd van sjamanen en mediums. Ik ontdekte dat er enkele basis technieken zijn die je nodig hebt om in je kracht te komen, authentiek te worden en je zielenpad te volgen met behulp van kleur en licht, los van wat je doormaakt. Ik ontwikkelde een kleurensysteem voor persoonlijke groei en heling. Mijn boodschap is: Neem de regie terug en voorkom dat je vastloopt. Kies vandaag nog voor jezelf en leer over de energie die non-stop om je heen is en gratis te gebruiken is. Jouw leven is magisch, jij bent de vormgever, laat niemand jou iets anders wijsmaken! 

Tijdens de Kleurenbeleefdag van Margo werd maar weer eens bevestigd hoe krachtig kleur is en op hoeveel verschillende manieren je kleur kunt toepassen. De visualisaties waren heerlijk en krachtig! Een hele mooie en waardevolle dag die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Een echte aanrader.

Claudia Wondergem, Kleurvol Leven

Ik merkte dat ik er blij van werd van deze training. Ik werd er opmerkzaam door en voelde dat mijn bewustzijn vergrootte. Ik voel me lekkerder in mijn vel.

Liesbeth Noorlag, Gele ster coaching

Wat gaan we doen?

Tijdens de Kleurenbeleefdag leer je enkele basisprincipes voor het gebruik van kleur en licht als helende frequentie. Deze principes zijn essentieel om lekker in je vel te komen en te blijven, gezonder te leven en om de overdaad aan prikkels (sociaal en digitaal) te kunnen filteren. 

Claim je innerlijk leiderschap terug

Mode en trends bepalen voor ons over het algemeen welke kleur te gebruiken op welk moment. Zo wordt je onbewust gestuurd en is het moeilijk om te luisteren naar je eigen stem. Deze dag nemen we het heft weer in eigen hand. Door te doen en te ervaren ontdek je hoe je de mode en trends kan omzeilen en hoe je je eigen richting in kan slaan.

Kom emotioneel en lichamelijk in balans

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Tijdens de Kleurenbeleefdag leer ik je de belangrijkste stappen voor het voelen van kleur.

Deze dag ontdekt je de diepe taal van kleur en verdiep je je gevoel voor altijd! Je ontdekt HOE je kleur in kan zetten voor inzicht, bewustwording en harmonie in je leven. En HOE je kleur kan inzetten voor je (preventieve) gezondheid.

SPECIALE NIEUWJAARSAANBIEDING: Ticket met 25% korting plus bonus!

Koop je hem NU, dan betaal je € 147,00 ipv € 197,00

BONUS #1: Boek 'IN JE KRACHT DOOR KLEUR'

BONUS #2: onbeperkt Zuci-Infusions chakrathee tijdens de training.

De ticket is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

€ 197,-
€ 147,-

Kleurenbeleefdag

  • INCLUSIEF HET BOEK 'IN JE KRACHT DOOR KLEUR' t.w.v. € 24,50
  • INCLUSIEF ONBEPERKT ZUCI-INFUSIONS TIJDENS DE TRAINING

Jouw ticket is een jaar geldig, kies je datum:

29

FEB

10:00

KLEURENBELEEFDAG

Locatie: Wiekevorst, België

04

APRIL

10:00

KLEURENBELEEFDAG

Locatie: Eindhoven