Kleurenbeleefdag
arrow_drop_up arrow_drop_down

Neem jezelf serieus: ontwikkel je gevoel

Ontdek de impact van kleur op jezelf en je omgeving

Eerstvolgende Kleurenbeleefdag is op 7 september in Wiekevorst, België.

Kleur is licht, kleur is leven!

Ben jij ge├»nteresseerd in kleur en weet je dat er meer te ontdekken is dan het leuke decoratieve gebruik. Tijdens de Kleurenbeleefdag leer je enkele basisprincipes voor het gebruiken van  kleur en licht als helende frequentie. Deze principes zijn essentieel om lekker in je vel te komen en te blijven en om de overdaad aan prikkels (sociaal en digitaal) te kunnen filteren. 

Wat ik kan, kan jij ook!

In mijn leven ontdekte ik dat er enkele basis technieken zijn die je nodig hebt om in je kracht te komen, authentiek te worden en je zielenpad te volgen met behulp van kleur en licht. Doe je dat niet, dan gaat het vroeger of later fout. Mijn advies: Blijf in controle en voorkom dat je vastloopt. Jouw leven is magisch, jij bent de vormgever, laat niemand jou iets anders wijsmaken!

HOE ZOU HET ZIJN OM JE EIGEN FIRST AID KIT TE KUNNEN ZIJN? OF LIEVER NOG: JE EIGEN GROOTMOEDER DIE MET HAAR ALZIEND OOG EN HAAR WIJSHEID JE PREVENTIEF BEHOEDT TEGEN KWALEN EN ONRUST EN TROOST BIEDT WANNEER JE HET NODIG HEBT?

Hoe zou het zijn om:

  • te werken vanuit FLOW
  • je FOCUS te vergroten?
  • je doel HELDER te krijgen
  • Alles wat er niet toe doet LOS te LATEN
  • Je te VERBINDEN met de kosmos, en tegelijkertijd met je voeten op de grond te blijven.
  • ANGST en UITSTELGEDRAG te verdrijven 
  • je direct te BALANCEREN
  • je PIJN te VERLICHTEN
  • LEKKER IN JE VEL te komen, op een hele snelle manier

...EN DAT ALLES DOOR TE FOCUSSEN OP KLEUR EN LICHT!

Vertel me meer!

Tijdens de Kleurenbeleefdag van Margo werd maar weer eens bevestigd hoe krachtig kleur is en op hoeveel verschillende manieren je kleur kunt toepassen. De visualisaties waren heerlijk en krachtig! Een hele mooie en waardevolle dag die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Een echte aanrader.

Claudia Wondergem, Kleurvol Leven

Ik ben niet meer bang voor mijn donkere kant en kan het in evenwicht brengen, naar het licht toe. Ik heb ontdekt hoe ik mezelf kan 'bewapenen' tegen energie van buitenaf: wel openstaan en toch beschermd.

Anoniem

Kom emotioneel en lichamelijk in balans

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Tijdens de Kleurenbeleefdag leer ik je de belangrijkste stappen voor het voelen van kleur.

Deze dag ontdekt je de diepe taal van kleur en verdiep je je gevoel voor altijd! Je ontdekt HOE je kleur in kan zetten voor inzicht, bewustwording en harmonie.

Ik beveel deze training aan iedereen aan! Kleur is overal en iedereen doet er bewust of onbewust iets mee, dat heeft weer invloed op jou als persoon.

Maria K.

Als je wilt weten wat kleur voor jou betekent, dan moet je deze dag volgen!

Tessa van Looij

Heel interessante informatie over kleur en hoe kleur je gedrag en gemoedstoestand kan beïnvloeden met praktische oefeningen.

B. Kelehan

Koop NU een ticket!

en download direct de GRATIS meditatie voor diepe gronding!Mediterende dame met chakrasymbolen, met bijenraat vormige achtergrond ingekleurd met kleurpotlood, gekleurde opgevouwen doeken op de voorgrond


ZOMERAANBIEDING: Ticket met 25% korting plus bonus!

Koop je hem NU, dan betaal je € 147,00 ipv € 197,00

BONUS #1: Boek 'IN JE KRACHT DOOR KLEUR'

BONUS #2: onbeperkt Zuci-Infusions chakrathee tijdens de training.

De ticket is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Ben je ook toe aan meer diepgang in je leven?