over mij
Margo swing made by studio POP pictures

Over mij

Over mij

Margo profielfoto Japansetuin gemaakt door Studio POP pictures

Als Healing Life Designer met beide benen op de grond

Mijn naam is Margo Ruiter en ik ben Healing Life Designer, auteur, kleurenlicht therapeut, spiritueel coach en healer.


Ik zie en voel kleur.


Vroeger dacht ik dat iedereen dat zo ervoer, maar in mijn puberteit kwam ik erachter, dat niemand in mijn omgeving kleuren op deze manier beleefde. Het fascineerde me, maar ik voelde me ook anders en dat maakte me eenzaam.


Veel mensen maken een ‘big event’ mee in hun leven, ik ben daarin niet uniek. Iets waardoor alles verandert en de waarheid op zijn kop wordt gezet. Misschien heb jij ook zoiets meegemaakt?


Mijn big event vond plaats op mijn 18de. Terugkijkend was het een wolk van incidenten die allemaal rond die tijd plaatsvonden. Op alle vlakken wankelde mijn fundament.


De diepe duisternis die daarop volgde duurde anderhalf jaar. Er was nog geen internet, ik was volledig afgesloten van de buitenwereld. Ik werd gedwongen om naar binnen te gaan. Ik ging anders kijken, denken en doen. In deze periode ontdekte ik hoe het is om in afwezigheid van licht en kleur te leven, in diepe duisternis. Wat had het leven nog voor zin? 


Mijn tante leerde me een proces, wat mijn leven heeft gered. Vanaf dit moment had ik mijn eigen lichtknop gevonden en kon ik beter worden.


Toen is mijn zoektocht pas echt begonnen naar de betekenis van de kleuren en hoe ze zich aan mij lieten zien.


Ik ging studeren aan de Design Academy en later deed ik nog een vervolg opleiding als Creatief Kunstzinnig Kindbegeleider, energiewerk en spiritualiteit stonden centraal om de diepe helende werking van kleurenfrequenties te leren doorgronden. 


Dit ging met vallen en opstaan en heeft uiteindelijk 25 jaar geduurd. Ik wens dit voor jou ook, maar dan sneller en ik ga je daarbij helpen.


Ik heb ontdekt dat kleur een liefdevolle heelmeester is. Dat kleur intens krachtig werkt en dat kleur je allerbeste vriend(in) is, die altijd voor je klaar staat, die aan je zijde staat en je confronteert met zaken die je anders zou kunnen doen.


Werken aan mijn gezondheid stond op nummer één. Ooit was ik gezond en ik wilde terug naar die situatie. Wat ik verdiende ging direct naar alternatieve therapieën, supplementen en naar opleiding. Ik wilde weten waarom dit mij overkwam. 


De jaren verstreken en ik werd krachtiger en levenslustiger. De motivatie die ik had om de Design Academy te doen, was niet verandert, de manier hoe ik dat wilde bereiken wel. Ik ontwerp niet de zoveelste stoel, lap textiel of auto. Ik help mensen om zichzelf te her-ontwerpen, zodat ze een zinvol en gelukkig leven kunnen leven. Want zo donker als dat mijn pad geweest was, wil ik voor niemand.

Mijn diensten en producten

Boek 'In je kracht door kleur'

Een geweldig naslagwerk voor als je graag zelfstandig werkt.

Professionele en persoonlijke diepgang

Dagtraining, meerdaagse cursus, of vakopleiding

Individuele holistische therapie

Begeleiding in de praktijk of online, afgestemd op jouw hulpvraag

Begeleidende chakrathee

Zuci Infusions voor dagelijkse ondersteuning

Wat anderen zeggen over Margo

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dank je wel Margo!

Margo is toegewijd, zorgvuldig en congruent. Ze leeft wat ze ons leert. En ik heb heel veel geleerd!

Alet de Jonge

Als je iets wil weten over kleur moet je bij Margo zijn!
Margo is authentiek, zorgvuldig en een expert in vakgebied!
Lieve Waagman

Mijn motto is: verbeter de wereld, begin bij jezelf

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Ben jij toe aan verandering of zit je noodgedwongen in een veranderingssituatie? Ben je klaar om een nieuwe stap te zetten om je gezondheid in eigen hand te nemen, je mentale flexibiliteit te vergroten en te werken aan jouw eigen vorm van zingeving in dit leven? Ik ontwikkelde het unieke 'In je kracht door kleur' systeem voor persoonlijke groei, bewustwording en heling. Dit werken met kleur-en-licht vormt de basis van al het werk wat ik doe.


Kleur en licht is het medicijn van de toekomst!

Ik heb ondervonden hoe het is om in de duisternis te leven, hoe het is om door artsen weggestuurd te worden. Uiteindelijk diagnoses te krijgen zonder handvatten hoe dan verder te moeten. Onderzoeken te moeten ondergaan die je zieker maken en waar je sterk voor in je schoenen moet staan. Allemaal veel te invasief als je zeer gevoelig bent of ziek, of beiden. Dit wens ik niemand toe.

Ik heb geleerd hoe je jezelf sterk kan maken, zonder pil, hulpmiddel of leiding van buitenaf. En jij kan dit ook.


Jouw leven, jouw ontwerp, jouw werk

Leer hoe je je leven zelf kan vormgeven. Leer begrijpen wat je lichaam, ziel en geest nodig hebben om te groeien en te bloeien. Kennis vergaren en mentale voeding is niet verkeerd en is zelfs leuk, maar dat is niet het enige: belangrijk is dat kennis goed gekoppeld moet worden aan jouw subjectieve gevoel. Alleen dan kan je het allerbeste medicijn voor je zelf ontwikkelen en anderen ten dienst staan.


Wil je zelfredzaam worden? Wil je af van het doemdenkscenario: de diagnose. Ben je openminded en geloof je in groei boven stilstand?

Healing Life Design is het antwoord

arrow_drop_up arrow_drop_down