Vergroot je bewustzijn, verander je leven. Kleur is de taal van je zie
Margo met boek In je kracht door kleur, by Studio POP pictures

Boek: In je kracht door kleur

Een nieuw kleursysteem voor persoonlijke groei, bewustwording en heling

  • Ontdek de diepgang van kleur
  • Meer dan zeven chakra's die je helpen als gids op je pad
  • Keer overprikkeling en kom tot rust
  • Ontwikkel je gevoel en ga mindfuller door het leven
  • Door de oefeningen te doen ontwikkel je je eigen kleurentaal
  • Versterk je fundament zodat je in de flow komt
  • Kleur verlicht je leven

Wat anderen zeggen over het boek:

Een must voor iedereen die met kleur werkt

Coen van Ham, Coen!

Mediteren wordt er zo makkelijk van 

Marion van Drunen
Ik heb geleerd om kleuren diep te doorvoelen. Dit heeft me geholpen om beter in mijn kracht te staan. Ook heb ik met behulp van dit boek mijn brand-colors kunnen kiezen.
Corry v. B.

Over de auteur

In dit boek combineer ik wat ik heb geleerd door scholing met wat ik heb geleerd door het zelf te doorleven. Ik heb mezelf getransformeerd van levend als een plant naar een leven als echtgenoot, moeder, ondernemer en inspirator. Ik ben gezond, vitaal én ik ben blij met wie ik ben en wat ik kan.


Kleur is de grote verbinder die maakt dat we in contact met onszelf kunnen komen en blijven.


In mijn praktijk en tijdens het geven van cursussen zie ik de resultaten keer op keer en krijg ik de bevestiging dat de kleurentaal, zoals ik die in mijn leven ontdekt heb, de universele waarheid dekt. De kleuren van licht worden vaak als helend gezien en brengen ons inspiratie. De kleuren van materie geven ons de verbinding met ons lichaam, waaruit natuurlijke gezondheid en kracht voortvloeit.


Mijn doel met dit boek is om de taal van kleur te verduidelijken, waardoor jij je eigen taal, je eigen kracht en je eigen identiteit kan ontdekken en versterken. Hierdoor kan je gaan bijdragen aan het grote geheel, het helen van de aarde. Start met het helen van je wonden, lief zijn voor jezelf en jezelf op de eerste plaats voor goede zorg zetten. Dit boek is een gids om jezelf te ondersteunen op dit pad van zelfheling.


In je kracht door kleur | Uitgeverij A3 boeken | ISBN: 9789491557279 | Prijs: € 24,50

Wat lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

 De eerste keer dat ik echte diepgang vond in kleur

Dit boek heeft me voor de eerste keer (ik werk als professional met kleur) laten voelen wat kleur met je kan doen. Ik heb het hele boek in drie weken doorgewerkt. Ik ben zo onder de indruk!

Claire de Maere

Ongekende diepgang

Natuurlijk weten we dat rood een warme kleur is en blauw een koele. En ook dat je je slaapkamer beter niet helemaal rood moet schilderen als je lekker wilt slapen. Verder dat dat gaat onze kleurenkennis over het algemeen niet. Dit boek brengt daar verandering in.

Kleuren hebben namelijk betekenissen op veel meer niveaus, zoals het fysieke, kosmische, energetische en het psychologische. Ook biedt dit boek inzicht de in verschillende dimensies ervan. Zo zijn we als therapeut doorgaans bekend met de kleuren van de zeven chakra’s, maar dat zijn de mannelijke en die beslaan slechts één dimensie. Er zijn er nog drie!

... In haar voorwoord beschrijft Ruiter dat ze van aartsengel Michaël de boodschap heeft gekregen om deze informatie wereldkundig te maken. Resultaat is een boek met uitleg en oefeningen dat je kleurenkennis en kleurgevoel ongekende diepte geeft. Maar het leert je bovenal hoe je kleuren kunt inzetten voor groei en bewustwording. Ook geweldig als naslagwerk.

Ria Teeuw, tijdschrift Dura, juni 2016 

Een bijzonder boek

Naast de bekende zeven chakrakleuren is er een hoofdstuk gewijd aan aardekleuren en een aan de ijlere kleuren van de hogere dimensies: magenta, goudgeel, turquoise, appelgroen roze indigo en lavendel. Hierin onderscheidt het zich van andere kleurtheorieën en -toepassingen. Derhalve een waardevolle aanvulling.

Ellen ten Cate - NBD/Biblion

Geïnspireerd tot nieuwe brand-colors

Margo heeft mij enorm geïnspireerd in de kleurkeuze van de brand kleuren op mijn website. De kleuren doorvoelen vind ik superfijn en hebben me veel gebracht. Het is een geweldige handreiking naar in je kracht staan.

Corry
In dit boek introduceer ik een kleurensysteem voor persoonlijke groei en bewustwording. Dit is opgebouwd uit vier dimensies: licht-donker, terra, rood en magenta. In totaal worden er 22 kleuren beschreven. Per kleur belicht ik onder meer de technische, psychologische, cultuurhistorische en energetische aspecten alsmede het donker en licht. De meer dan tachtig oefeningen nemen je mee op een inspirerende ontdekkingsreis naar jezelf.

Overtuigd?

Margo met boek In je kracht door kleur, by Studio POP pictures

Voor wie is dit boek?

Dit boek is uitermate geschikt voor mensen die zich persoonlijk en spiritueel willen ontwikkelen of kampen met klachten als chronische pijn, vermoeidheid, depressies, burn-out, concentratiestoornissen, onrust of motivatieproblemen. Voor mensen die op zoek zijn naar balans in hun leven en van daaruit een betere wereld voor zichzelf en anderen willen creëren. Ook voor professionals als interieurontwerpers, therapeuten en mensen in de zorg bevat dit boek waardevolle informatie en handvatten.