Vakopleiding Healing Life Design

Vakopleiding Healing Life Design

Wil je weten of dit iets voor jou is? Laten we kennismaken met elkaar!

Voor WIE is deze opleiding

We bieden een vakopleiding voor jou, ondernemer of zorgprofessional met als doel dat jij authentiek en zelfverzekerd je werk kan doen. De vraag is: 'Wat is jouw unieke bijdrage?'


Voor coaches en therapeuten die blijvende doorbraken en verdieping zoeken zowel privé als professioneel.


Leef jij je volle potentieel en schep je de ruimte voor je cliënten om dit ook te doen?


Loop je vast door ziekte of mentale blokkades, heb je het gevoel te moeten vechten voor je plek?

Of ben jij die gemotiveerde particulier die transformatie en verdieping opzoekt? Die wil groeien ondanks tegenslagen? Weet jij dat er iets groters voor jou is weggelegd en dat het anders moet?

Gebleken is dat vanuit persoonlijke motivatie de beste (zorg)professionals opstaan!

Quote ' de wereld heeft jou nodig, sta op en word jezelf! achtergrond ondergaande zon

Healing life design

Tijdens de vakopleiding bouwen we aan een krachtig fundament waar je de rest van je leven op voort kan bouwen. Door middel van zelfzorg, heling en creativiteit werken we aan verdieping van het bewustzijn en aan persoonlijke groei om er in volledigheid voor jezelf en je cliënt te kunnen zijn.


Hier heb je een methode in hand die je helpt om aan het einde van je dag, volledig in je eigen kracht naar huis te kunnen gaan. Niet uit het veld geslagen te worden door de heftigheid van de verhalen. Je deinst niet meer terug voor de duisternis en de pijn die een ander met zich meedraagt, maar je kan in compassie er volledig ZIJN voor de ander. Zo laat je de emoties waar ze horen en ben jij vrij. 


Het pad naar het leven waar je naar verlangt, begint bij JOU! 

Vanuit je passie, naar je missie. Het is tijd om jezelf te bevrijden van wat je tegenhoudt en om in het leven te stappen waarvoor je hier gekomen bent. 


We werken holistisch en verbinden continue je ratio met je hart, je energieveld met je lichaam. De hoofdmethode is kleurenlichttherapie en het Elohimwijze kleurenlicht systeem, zoals beschreven in mijn boek: 'In je kracht door kleur'. Hiernaast verbinden we oude met nieuwe wijsheden: je leert processen van reading, healing en visualisatie, chakra psychologie, EFT natuurgeneeswijzen, creatieve therapie, Ho'oponopono, Quantum fysica, energy medicine en voeding.

Wat doen we tijdens de opleiding?

Brekende golf in de zee

Je bevrijdt
jezelf van je klachten

regenboog detail

Je activeert

je zelfhelende vermogen

Handje plantje foto van Nikola Ivanovic Unsplash

Je creëert

een betekenisvol leven

Jouw voordelen op een rijtje:

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Wordt authentiek

Stop met het leven in verschillende persona's, ouder, partner, therapeut. Wordt de hoofdrolspeler in je eigen leven. Centreer jezelf en groei in kracht!

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Transformeer

Voeg jouw verhaal bij je professie. Kennis is leuk maar ervaring is waar mensen zich door gezien, gehoord en gesteund voelen. Start met ontwikkelen van je innerlijk leiderschap.
creative coaching

Professionaliseer

Vergroot het succesratio van de therapievorm of de processen die je gebruikt. Tegelijkertijd blijf je jezelf ondersteunen om de kwaliteit van je werk te waarborgen. We werken met bewezen protocollen voor krachtige resultaten.

Waarom kiezen voor Healing Life Design?

De meeste opleidingen focussen zich op de ontwikkeling van een methode. Healing Life Design focust zich daarentegen op de persoonlijke ontwikkeling van de hedendaagse vrouw, bewustwording en integratie van (levens)kennis, zodat er een authentieke professionaliseringslag gemaakt kan worden.


Margo maakt het ontastbare tastbaar en het onzichtbare zichtbaar, door te werken volgens het principe: leiden, volgen, integratie en mentorschap. Op deze manier wordt energiewerk praktisch en baanbrekend.

Een uitgekiend stappenplan!

het cijfer 1 op een oranje rode achtergrond

Module 1 

PREVENTIE EN VERLICHTING

Ontwikkel je gevoel en intuïtie & verrijk je kennis.

Stap in de flow.

Meer informatie


het cijfer twee op een achtergrond van geel groen

Module 2

INNERLIJK LEIDERSCHAP

Kom in je kracht door kleur. 

Doorloop een cyclus van kleur en doorbreek onbewuste patronen.

Meer informatie


het cijfer drie op een achtergrond van blauw

Module 3

HEALING LIFE DESIGN

Pas je kennis toe op jezelf en anderen, verdiep en manifesteer je droom!

Meer informatie

In module 2 is alles gescand, aangeraakt en gereset. Het was een grote schoonmaak in mijn lijf. Ik maakte contact met een grote en liefdevolle OERkracht in mijn lijf. Nu kan ik deze bewust aanspreken. Ik voel me bevrijd en vrijer in mijn zijn en in mijn handelen. Deze bijscholing raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen en die oprecht naar zichzelf wil leren kijken.

Margareth Leijten, massagetherapeut

Portret Margo Ruiter namaste gemaakt door studio POPpictures

Margo Ruiter is oprichtster van Healing Life Design

Ik help jou om je leven zo vorm te geven dat jij kan floreren. Door wat ik meemaakte weet ik dat we hier op aarde leren door de duisternis te beleven. Wat voor mij heel eenzaam was, hoeft voor jou niet zo te zijn.


Ik spreek je aan op je innerlijke wijsheid, je Hogere Zelf. Hierdoor hervind je je kracht, je authenticiteit en je gezondheid. Je leert nieuwe verbindingen en relaties te leggen om je doel te bereiken. Zo ontdek je het licht in je leven.

Tijdens alle afzonderlijke modules leer je het leven te helen en vervolgens te her-ontwerpen volgens jouw visie, zodat je in het grote geheel van mens en maatschappij kan floreren.


Kleuren geven mij mijn dagelijkse dosis inspiratie, heling, kracht en gezondheid. Door het gebruik van kleur en licht voor mijn klachten, kreeg ik houvast en richting in mijn leven.


Het kleursysteem wat ik ontwikkelde is geïnspireerde informatie. Het is bijzonder diepgaand en bijzonder liefdevol om met behulp van dit systeem problemen te kunnen aankijken, aanpakken en te transformeren naar een verbeterde versie van jezelf!

DE MODULES IN EEN NOTEDOP

Module1: Preventie en welbevinden

In dit level brengen we kleur in ons leven! Kleur is ontastbaar maar zeer voelbaar. We starten met de basis: het ontwikkelen van je intuïtie en je kleurgevoel. Je ontwikkelt je aandacht, je focus en je gaat al je zintuigen ontdekken in relatie met kleur. Je leert wanneer je wat kan doen voor een vreugdevol leven.

 • boek 'In je kracht door kleur' 
 • online cursus van 12 lessen: ontwikkel een dagelijkse energetische routine voor zelfliefde en bescherming. Doorlooptijd 36 dagen,
 • online dagtraining over de wetenschappelijke en energetische achtergrond van kleur en licht, correspondenties met het lichaam en de omgeving.
 • dagtraining op locatie, ontdek de taal van kleur. Hoe laat kleur zich aan jou zien en hoe werkt kleur in interactie met anderen.

LET'S AWAKEN YOUR SENSES!


Module 1 is ook los te volgen. 

Module 2 Innerlijk leiderschap

We zetten jouw leven in een nieuw licht;

 • In deze vijfdaagse cursus doorlopen we een volledige cyclus van het Elohimwijze kleursysteem. Je neemt jezelf als casus.
 • De cursus is praktisch en je maakt een directe vertaalslag van naar je dagelijks leven. 
 • Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je doorloopt eerst zelf alle transformatieprocessen, voordat je het in kan zetten voor je clientèle of je familie. 
 • Je leert over kleur en chakra’s en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. 
 • Zo kan je je beter af stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten. 
 • We behandelen elke dag één van de vier kleurendimensies, zoals beschreven in het boek ’In je kracht door kleur’. We werken met 21 kleurgebieden ofwel chakra’s en donker/licht.

Module 2 is ook apart te volgen. 

Module 3 Healing Life Design

Deze module gaan we de diepte in en behandelen we per dag een of twee kleuren. Je leert de bijpassende healing methoden en processen om blokkades te doorbreken om tot volledige transformatie te kunnen komen.

 • Donker licht is geïntegreerd door de deelmodules rood, terra en magenta.
 • De rode dimensie (de bekende chakra's) zijn 5 losse dagen.
 • De terra dimensie (de aardings-chakra's) is een retraite van 5 dagen.
 • De magenta dimensie (de chakra's van manifestatie en heling) zijn weer 6 losse dagen.
 • Je werkt tegelijkertijd aan jouw unieke missie.
level 4

Module 4 Integratie en toepassingen

We bieden op regelmatige basis dagtrainingen op thema, gerelateerd aan huidige tijd of maatschappelijke ontwikkelingen.

Voor inspiratie, voor supervisie en voor de hoognodige prive/professionele balans.

Alle specificaties op een rijtje

Wil je deze opleiding inzetten als bijscholing? Lees het hele studieplan op de KTNO website. (let op: maak een gratis account aan, zodat je alle informatie daar kan vinden)

Of download het studieplan hier.

Healing Life Design is KTNO geaccrediteerde vakopleiding

Ben je nieuwsgierig?

Laten we kennismaken tijdens één van de open lessen. Actuele opleidings data vind je onder de linkerknop. Aanmelden voor je open les kan via de rechterknop.