Vakopleiding Healing Life Design

Vakopleiding Healing Life Design

Wil je weten of dit iets voor jou is? Laten we kennismaken met elkaar! 

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING?

We bieden een vakopleiding voor jouw, ondernemer of zorgprofessional met als doel dat jij authentiek en zelfverzekerd jouw eigen plaats in kan nemen in het grote geheel. Wat is jouw unieke bijdrage?


Voor coaches en therapeuten die door de continue bijscholing van hun eigen pad zijn afgeweken. We helpen mensen om hun eigen missie als focus te houden en hun voorgaande kennis te integreren in hun professie.


Leef jij je volle potentieel en schep je de ruimte voor je cliënten om dit ook te doen?


Loop je vast door ziekte of mentale blokkades of zoek je verdieping om tot volledige expressie te kunnen komen in je professie en in je persoonlijke leven?

Of ben jij die gemotiveerde particulier die transformatie en verdieping opzoekt? Die wil groeien ondanks tegenslagen? Weet jij dat er iets groters voor jou is weggelegd en dat het anders moet?

Gebleken is dat vanuit persoonlijke motivatie de beste (zorg)professionals opstaan!

Lees dan verder!
Kleurrijke zonsondergang met Quote: De wereld heeft jou nodig, sta op en wordt jezelf!

Healing life design

Tijdens de vakopleiding bouwen we aan een krachtig fundament waar je de rest van je leven op voort kan bouwen. Door middel van zelfzorg, heling en creativiteit werken we aan verdieping van het bewustzijn en aan persoonlijke groei om er in volledigheid voor jezelf en de cliënt te kunnen zijn. 


Het pad naar het leven waar je naar verlangt, begint bij JOU! 

Het is tijd om jezelf te bevrijden van wat je tegenhoudt en om in het leven te stappen waarvoor je hier gekomen bent. 


De hoofdmethode is kleurenlichttherapie en het Elohimwijze kleurenlicht systeem. Hiernaast verbinden we oude met nieuwe wijsheden: je leert processen van reading, healing en visualisatie, chakra psychologie, natuurgeneeswijzen, creatieve therapie, Ho'oponopono, Quantum fysica, EFT, energy medicine en over je leert voeding.

Wat doen we tijdens de opleiding?

Brekende golf in de zee

Je bevrijdt
jezelf van je klachten

regenboog detail

Je activeert

je zelfhelende vermogen

twee handen houden plantje vast zonder pot

Je creëert

een betekenisvol leven

Jouw voordelen op een rijtje:

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Wordt authentiek

Stop met het leven in verschillende persona's, ouder, partner, therapeut. Wordt de hoofdrolspeler in je eigen leven. Centreer jezelf en groei in kracht!

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Transformeer

Voeg jouw verhaal bij je professie. Kennis is leuk maar ervaring is waar mensen zich door gezien, gehoord en gesteund voelen. Start met ontwikkelen van je innerlijk leiderschap.
creative coaching

Professionaliseer

Vergroot het succesratio van de therapievorm of de processen die je gebruikt. Tegelijkertijd blijf je jezelf ondersteunen om de kwaliteit van je werk te waarborgen.

Waarom kiezen voor Healing Life Design?

De meeste opleidingen focussen zich op de ontwikkeling van een methode. Healing Life Design focust zich daarentegen op de persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en integratie van (levens)kennis, zodat er een authentieke professionaliseringslag gemaakt kan worden.

Een uitgekiend stappenplan!

het cijfer 1 op een oranje rode achtergrond

Level 1 

Ontwikkel je gevoel & verrijk je kennis.

Stap in de flow.

het cijfer twee op een achtergrond van geel groen

Level 2

Kom in je kracht door kleur. 

Doorloop een cyclus van kleur en doorbreek onbewuste patronen.

het cijfer drie op een achtergrond van blauw

Level 3

Pas je kennis toe op jezelf en manifesteer je droom!

In level 2 is alles gescand, aangeraakt en gereset. Het was een grote schoonmaak in mijn lijf. Ik maakte contact met een grote en liefdevolle OERkracht in mijn lijf. Nu kan ik deze bewust aanspreken. Ik voel me bevrijd en vrijer in mijn zijn en in mijn handelen. Deze bijscholing raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen en die oprecht naar zichzelf wil leren kijken.

Margareth Leijten, massagetherapeut

Portret Margo Ruiter voor roze schilderij

Margo Ruiter is oprichter van Healing Life Design

Ik help jou om je leven zo vorm te geven dat jij kan floreren. Door wat ik meemaakte weet ik dat we hier op aarde leren door de duisternis te beleven. Het pad hoeft voor jou niet zo eenzaam te zijn.


Ik spreekt je aan op je innerlijke wijsheid. Hierdoor hervind je je kracht, je authenticiteit en je gezondheid. Je leert nieuwe verbindingen en relaties te leggen om je doel te bereiken. Zo ontdek je het licht in je leven.

Tijdens alle afzonderlijke modules leer je het leven te helen en vervolgens te her-ontwerpen volgens jouw visie, zodat je in het grote geheel van mens en maatschappij kan floreren.


Kleuren geven mij mijn dagelijkse dosis inspiratie, heling, kracht en gezondheid. Door het gebruik van kleur en licht voor mijn klachten, kreeg ik houvast en richting in mijn leven.


Het kleursysteem wat ik ontwikkelde is geïnspireerde informatie. Het is bijzonder diepgaand en bijzonder liefdevol om met behulp van dit systeem problemen te kunnen aankijken, aanpakken en te transformeren in de verbeterde versie van jezelf!

DE LEVELS IN EEN NOTEDOP

👉Sinds corona heerst zijn we veel online gaan lesgeven. Zodra het weer mogelijk is, gaan we de life lessen ook weer oppakken.

Level 1: Ontwikkel je gevoel

Kleur is ontastbaar maar zeer voelbaar. We starten met de basis: het ontwikkelen van je kleurgevoel. Je ontwikkelt je aandacht, je focus en je gaat al je zintuigen ontdekken in relatie met kleur.

 • boek 'In je kracht door kleur' 
 • online cursus van 12 lessen: ontwikkel een dagelijkse energetische routine voor zelfliefde en bescherming. Doorlooptijd 36 dagen, plus herhaling.
 • online dagtraining over de techinsche en energetische achtergrond van kleur en licht, correspondenties met het lichaam en de omgeving.
 • dagtraining op locatie, ontdek de taal van kleur. Hoe laat kleur zich aan jou zien en hoe werkt kleur in interactie met anderen.

LET'S AWAKEN YOUR SENSES!


Level 1 is ook los te volgen. 

Level 2 Jouw leven in een nieuw licht 

 • In deze vijfdaagse cursus doorlopen we een volledige cyclus van het Elohimwijze kleursysteem. Je neemt jezelf als casus.
 • De cursus is praktisch en je maakt een directe vertaalslag van naar je dagelijks leven. 
 • Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je doorloopt eerst zelf alle transformatieprocessen, voordat je het in kan zetten voor je clientèle of je familie. 
 • Je leert over kleur en chakra’s en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. 
 • Zo kan je je beter af stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten. 
 • We behandelen elke dag één van de vier kleurendimensies, zoals beschreven in het boek ’In je kracht door kleur’. We werken met 21 kleurgebieden ofwel chakra’s en donker/licht.

Level 2 is ook apart te volgen. 

Level 3 

Dit level gaan we de diepte in en behandelen we per dag een kleur. Je leert de bijpassende healingmethoden en processen om blokkades te doorbreken om tot volledige transformatie te kunnen komen.

 • Donker licht is een weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag.
 • De rode dimensie (de bekende chakra's) zijn 6 losse dagen.
 • De terra dimensie (de aardings chakra's) is een retraite van 5 dagen.
 • De magenta dimensie (de chakra's van manifestatie en heling) zijn weer 6 losse dagen.
 • Je werkt tegelijkertijd aan je eigen project behorende bij jouw unieke missie.
level 4

Level 4 Integratie en toepassingen

Twee maandelijkse dagtrainingen op thema, gerelateerd aan huidige tijd of maatschappelijke ontwikkelingen.

Om de integratie te blijven voeden, voor supervisie en om de toepassingen uit te werken voor eigen prive/professionele balans.

Alle specificaties op een rijtje

Wil je deze opleiding inzetten als bijscholing? Lees het hele studieplan op de KTNO website

Ben je nieuwsgierig? Laten we kennismaken tijdens de Masterclass kleur en liefde op 27 maart. 

Portret Margo Ruiter voor roze schilderij
arrow_drop_up arrow_drop_down