kleurenlichttherapie case studies en testimonials

Hier vind je testimonials en casestudies over de holistische kleurenlicht therapie

Op deze pagina kan je over verschillende klachten en processen lezen hoe kleurenlicht therapie een grote hulp is gebleken.

Meer zelfvertrouwen en -échte- doorbraken.

Met Margo van Kleurgevoel.nl heb ik de begeleiding gevonden waarop ik zo lang op zoek was!

Mijn hele leven liep ik rond met een gevoel dat ik zelf toch echt anders ben als de rest. Hypergevoelig, angstig, prikkelbaar, mezelf niet lekker in m'n vel voelen en vooral ook vaak vluchten voor de werkelijkheid.

Ik heb veel hulp gezocht en gevonden maar die waren allemaal lang niet zo efficiënt als lichttherapie. Niet weer zo maar een gesprekje bij de coach die je een goed gevoel geeft, dit doet écht wat met je.

De manier waarop Margo verschillende technieken combineert geeft mij nu weer die energie en die veerkracht waar ik al zo lang op zoek naar was. Veel dank! -Lou


Kleurenlicht therapie bij wazig zicht.

Ik heb Margo ontmoet tijdens een beurs. Ik had heel erg hard gewerkt en heel veel tijd achter de computer gezeten. Mijn zicht was wazig en de oogarts kon niks vinden. Ik maakte me zorgen.

Margo zette me achter de Photonwave en gaf me een lichtbehandeling. Ik kon direct weer helder zien. Het was een wonder!

De volgende beursdag zag ik nog steeds heel helder. Ik ben ontzettend blij hiermee. Iedereen mag het weten!

Daarnaast gaf Margo me een paar tips om mijn ogen in conditie te houden. Ik ben echt heel erg blij hiermee, mijn zicht is zo belangrijk voor me. -Cathleen


Kleurenlicht therapie bij MS.

Bijzondere therapie, verrassend wat het doet, een traject waarbij sommige sessies wat na kunnen werken, maar wat wonderlijk genoeg nooit als 'werk' heeft gevoeld.

Ik heb MS in een ver gevorderd stadium en daardoor heb ik de neiging om mezelf terug te trekken uit deelname. Veel is me teveel en te vermoeiend. Het traject heeft me op meerdere vlakken geopend, openingen die me meer ruimte, durf en energie gaven om weer meer dingen te proberen, grenzen op te zoeken, over angsten heen te stappen en daardoor weer meer in het leven te kunnen staan. 

Margo is een betrokken therapeute die ook steeds weer individueel in-tuned, aanpast en aanreikt wat er op dit moment nodig is. Zo heeft ze me geholpen om tot een doorbraak te komen, waardoor ik mijn horizon weer kan verbreden. -Karin


PhotonWave kleurenlichttherapie bij allergieën. 

Ik heb een serie van tien behandelingen gehad.

Mijn allergie is niet helemaal weg zoals Margo ook al aangaf aan het begin, omdat het ze heel hardnekkig zijn, Ze zijn wel veel minder heftig en ik heb ze beter onder controle. Dat is een grote win en daar ben ik erg blij mee, want juist doordat ik er geen grip op had, had ik het gevoel dat ik geleefd werd. Nu heb ik de regie beter terug in handen, dankzij dit werk.Het was een zeer leerzaam en fijn traject. Ook de consulten en gesprekken met Margo heb ik als zeer prettig en waardevol ontvangen. Ik heb ontdekt hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren door dit traject. Margo deelt ook veel kennis die me helpt om mijn klachten beter te begrijpen en er zelf beter mee om te gaan. Heel erg fijn was dat.De energiebehandelingen gaven mij inzichten waar ik dan die komende periode mee aan de slag kan.Margo is een hele fijne therapeut. Ze kan heel goed luisteren en vertalen wat er leeft bij de ander en daar vervolgens heel gericht mee aan de slag gaan. Ik heb wat ik van haar mee kreeg zo veel als mogelijk toegepast in mijn dagelijkse leven. Meer luisteren naar mijn lichaam. En bewuster omgaan met voeding zijn dingen die bij hebben gedragen aan meer focus en me beter voelen. Ik raad een traject met Margo zeker aan! - Dagmar


PhotonWave Kleurenlichttherapie bij astma en allergieën.

Annie v. F. kwam bij mij met astma en allergie klachten. Ik heb haar een detoxkuur met de Photonwave aanbevolen. Hierbij gaan we volgens een gericht protocol toxinen uit het lichaam begeleiden. Dit proces is non-invasief en heel doelgericht. 

Ik heb haar een kuur van 10 behandelingen gegeven. Na de vierde behandeling heeft ze haar medicatie gestopt (de puffer) en na tien behandelingen vertelde ze dit: bekijk deze testimonial.