kleurenlichttherapie case studies en testimonials

Hier vind je case studies en testimonials over de kleurenlicht therapie

Op deze pagina kan je over verschillende klachten en processen lezen hoe kleurenlicht therapie een grote hulp is gebleken.

Energiewerk - pranic healing met kleur
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Healing van knie

testimonial

Pranic Healing heet het, wat Margo bij mijn knie deed waardoor ik er zonder pijn op kan lopen. Ik had er nooit van gehoord maar wist wel dat Margo mij kon helpen aan mijn geblesseerde en opgezette knie. Ik was namelijk enorm ongelukkig gevallen waardoor mijn knie geschaafd en dik was. Ik kon wat schuifelen maar niet goed lopen de ochtend na mijn val. Margo heeft mij behandeld waarbij ik zo ontspannen mogelijk ging zitten en zij mij na een tijdje vroeg om ook aan goud licht te denken om de behandeling te ondersteunen. Ondertussen draaide Margo haar handen voor mijn knie, eerst de ene, daarna de andere kant op. Ik voelde dat er ruimte kwam in mijn knie, dat het vocht afgevoerd werd waardoor er minder spanning op zat. Ik zag ook dat mijn knie minder dik werd, er kwam weer lijn in, dat er minder vocht onder zat. Ongelofelijk dat dit zomaar kon, dat ik mijn knie verder kon buigen na de behandeling en dat ik er op kon lopen zonder te veel pijn. Wat een opluchting, want ik was in de situatie dat ik niet stil kon zitten met mijn been omhoog.


De volgende dag had ik nog wel last van mijn knie en ik heb Margo gevraagd of zij tijd had om mij opnieuw te behandelen. Dit kon gelukkig. Margo behandelde mij daarna door opnieuw het overtollige vocht af te voeren en te vullen met oranje en groen licht waarbij zij weer met haar handen voor mijn knie draaide en ik mij steeds meer ging ontspannen. Ik kon mijn knie verder buigen dan voor de behandeling en ik kon zelfs mijn voet weer afrollen zonder pijn. Gelukkig was mijn knie weer in vrij normale verhouding waardoor ik zag dat het meeste vocht weg was. Ik heb wel het advies gekregen om het rustig aan te blijven doen deze week en mijn been regelmatig hoog te leggen. Ook het advies om aan het werk te gaan met mijn inzichten en om te leven naar mijn Hogere Wil zal ik ter harte nemen, ik ben blij dat ik voor ondersteuning bij dat proces bij Margo terecht kan. Ik ben nog steeds verbaasd dat kleurenenergie zo praktisch en effectief ingezet kan worden. Dank je wel Margo voor je liefdevolle behandeling.


Liesbeth N.

Dauwdruppels Anthony-pexels
Photonwave detox
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kleurenlicht therapie bij astma en allergieën

testimonial

Annie v. F. kwam bij mij met astma en allergie klachten. Ik heb haar een detoxkuur met de Photonwave aanbevolen. Hierbij gaan we volgens een gericht protocol toxinen uit het lichaam begeleiden. Dit proces is non-invasief en heel doelgericht. 


Ik heb haar een kuur van 10 behandelingen gegeven. Na de vierde behandeling heeft ze haar medicatie gestopt (de puffer) en na tien behandelingen vertelde ze dit: 

https://youtu.be/gFDHJjbFq6E
Photonwave na hersenschudding en whiplash
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kleurenlicht therapie na hersenschudding en whiplash

case study
Dit is een case-study van mezelf, wat laat zien hoe krachtig kleurenlicht therapie is.


Op mijn 18de heb ik een ernstig ongeluk gehad waarbij ik naast een ernstige hersenschudding ook een whiplash had opgelopen. Ik was helemaal gekneusd en geschaafd, Na dit ongeluk kwam ik in een neerwaartse spiraal. Het leek alsof mijn lichaam het leven niet meer op kon pakken. 

Door een chakra healing heb ik mijn lichtknopje weer gevonden. Dit was de eerste echte ontmoeting met kleurenheling. Vervolgens heb ik ongeveer 25 jaar lang via de mind met kleuren gewerkt. 


Tot het moment dat ik de Photonwave ontdekte en er een oogveld meting van mijn ogen werd gemaakt. Hierop was te zien dat ik een bijna dood ervaring heb gehad. Niemand had dat ooit erkend, maar ik wist dat het zo was. De therapeut die deze oogveld meting bij mijn maakte was verbaast dat ik zo kon functioneren zoals ik deed. Dat had ik te danken aan de manier hoe ik met kleuren werkte.


Vervolgens schreef ze mij een protocol voor lichttherapie voor, zodat mijn oogveld vergroot kon worden. Hierdoor kon het licht mijn hersenen weer bereiken en mijn zelfhelend vermogen kon zich weer herstellen.


Hierna brak ik door het glazen plafond waar ik 25 jaar tegen aan liep. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit. 

Door mijn eigen heling met kleurenlicht, ben ik nu in staat om anderen hier ook in te begeleiden. Als je wilt maak ik een oogveld meting bij je. Maar ook zonder deze meting kan je ervaren hoe kleurenlicht je leven letterlijk verlicht en je energie verhoogt. 


Margo Ruiter

Photonwave bij allergieën
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kleurenlicht bij allergieën

testimonial

Ik heb een serie van tien behandelingen gehad.

Mijn allergie is niet helemaal weg zoals Margo ook al aangaf aan het begin omdat het ze heel hardnekkig zijn, Ze zijn wel veel minder heftig en ik heb ze beter onder controle. Daar ben ik erg blij mee.


Het was een zeer leerzaam en fijn traject. Ook de consulten en gesprekken met Margo heb ik als zeer prettig en waardevol ontvangen. Ik heb ontdekt hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren door dit traject. Margo deelt ook veel kennis die me helpt om mijn klachten beter te begrijpen en er zelf beter mee om te gaan. Heel erg fijn was dat.


De energiebehandelingen gaven mij inzichten waar ik dan die komende periode mee aan de slag kan.


Margo is een hele fijne therapeut. Ze kan heel goed luisteren en vertalen wat er leeft bij de ander en daar vervolgens heel gericht mee aan de slag gaan. Ik heb wat ik van haar mee kreeg zo veel als mogelijk toegepast in mijn dagelijkse leven. Meer luisteren naar mijn lichaam. En bewuster omgaan met voeding zijn dingen die bij hebben gedragen aan meer focus en me beter voelen. Ik raad een traject met Margo zeker aan!


Dagmar

Oog in zwart wit met iris in regenboogkleuren

Photonwave bij wazig zicht

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kleurenlicht therapie bij wazig zicht

testimonial
Ik heb Margo ontmoet tijdens een beurs. Ik had heel erg hard gewerkt en heel veel tijd achter de computer gezeten. Mijn zicht was wazig en de oogarts kon niks vinden. Ik maakte me zorgen.


Margo zette me achter de Photonwave en gaf me een lichtbehandeling. Ik kon direct weer helder zien. Het was een wonder!

De volgende beursdag zag ik nog steeds heel helder. Ik ben ontzettend blij hiermee. Iedereen mag het weten.


Margo gaf me een paar tips om mijn ogen in conditie te houden. Ik ben echt heel erg blij hiermee, mijn zicht is zo belangrijk voor me.


Cathleen

Vrouw die naar de zonsondergang kijkt
Photonwave bij MS
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kleurenlicht therapie bij MS

testimonial

Bijzondere therapie, verrassend wat het doet, een traject waarbij sommige sessies wat na kunnen werken, maar wat wonderlijk genoeg nooit als 'werk' heeft gevoeld.


Ik heb MS in een ver gevorderd stadium en daardoor heb ik de neiging om mezelf terug te trekken uit deelname. Veel is me teveel en te vermoeiend. Het traject heeft me op meerdere vlakken geopend, openingen die me meer ruimte, durf en energie gaven om weer meer dingen te proberen, grenzen op te zoeken, over angsten heen te stappen en daardoor weer meer in het leven te kunnen staan. 


Margo is een betrokken therapeute die ook steeds weer individueel in-tuned, aanpast en aanreikt wat er op dit moment nodig is. Zo heeft ze me geholpen om tot een doorbraak te komen.


Karin