Community In je kracht door kleur

De - In je kracht door kleur - community

Leef je droom als ondernemende vrouw met chronische klachten of trauma.

Hand houd Mobieltje vast met In je kracht door kleur - community op het scherm

Dag mooie, moedige vrouw

Wil jij het beste uit je leven halen niet ondanks maar DANKZIJ jouw uitdagingen in je leven? Heb je het idee dat er meer voor jou is weggelegd dan dat er nu uit komt? Dan is de gratis 'In je kracht door kleur' community écht iets voor jou. Wat fijn dat je er bent!


Mijn naam is Margo Ruiter en ik ben auteur van het boek 'In je kracht door kleur', ontwikkelaar van de vakopleiding Healing Life Design én ontwikkelaar van Zuci-Infusions chakrathee.


Veel vrouwen hebben onderliggende klachten waar ze niet of nauwelijks erkenning aan geven. De baan, het gezin, 'het leven' gaat altijd voor. Het gevolg is dat je de moed verliest en gaat denken dat het voor jou niet is weggelegd en dat is jammer. Want juist door je uitdagingen te omarmen kan je je authentieke zelf voluit leven.


Doordat je in de 'In je kracht door kleur' community tips, uitdagingen en inspiratie met elkaar deelt, krijg je steeds meer moed om jouw unieke pad te volgen. Hierdoor kom je in een positieve, opwaartse spiraal. En mocht het even niet lukken, dan is de groep er voor jou om je te ondersteunen.


Het voordeel van deze groep is dat we krachten bundelen. Ik deel zoveel mogelijk over de helende werking van kleur en licht, over spirituele- en mentale groei, over zingeving en creativiteit en wil jou vragen hetzelfde te doen. Dus voel je vrij om het te delen als je een fijne manier hebt gevonden die jou helpt, stel je vraag en beantwoord die van een ander. Door allemaal actief bij te dragen, profiteren we daar als groep van. En het is leuk!


Via deze link wordt je gratis lid. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.


Liefs &

Kleurrijke groet,

Margo Ruiter