Kleurenbeleefdag

Ontwikkel je gevoel en intuïtie

Kom naar de eerstvolgende Soul Identity dag

(voorheen kleurenbeleefdag)

Margo swing made by studio POP pictures

Verdiep je gevoel en help jezelf en anderen

Een goede communicatie tussen hoofd en hart maakt dat je een optimaal leven kan leiden, zeldredzaam kan worden en je droom waar kan maken. Dat maakt je blij!

Ik help mensen om te luisteren naar hun hart en om die diepe zielsverbinding weer te gaan voelen.

Al op mijn 18de, na een zwaar en life-changing ongeluk, ontdekte ik de noodzaak van het erkennen van je gevoel en je intuïtie om zo je ziel weer te laten spreken.


Ik ontdekte dat door het gebruik maken van kleur ik mezelf beter ging voelen, later ontdekte ik dat ik mezelf heelde, door hoe ik met kleur werkte. Vanaf dat moment heb ik geoefend, geleerd en mijn kennis verdiept. Ik ontdekte dat mijn benadering uniek was en dat ik anderen ermee kon helpen.


Het was een weg van vallen en opstaan en ik leer nog steeds elke dag bij. Deze rugzak, bomvol met ervaring, wil ik met jou delen. Zodat jij er minder lang over hoeft te doen om tot grote successen te komen. Doe je mee?

Wat kan je verwachten tijdens deze training?

Rust in je hoofd

We doen geleide visualisaties die je helpen je gedachten tot rust te laten komen.

Rust in je lijf

Je leert een uitermate krachtige oefening om direct in je lichaam te 'landen'.
Richting aanwijzer voor gekleurde lucht, foto van Unsplash, Javier Allegue Barros

Geen keuzestress meer

Je leert een krachtig protocol om keuzestress te elimineren.

Verhoog je gevoels-IQ

Je leert een proces waardoor je al je sensaties beter gaat begrijpen.

Verrijk je leven met meer dan zeven chakra's

Maak kennis met de kleuren van licht en kleuren van de aarde. Elke kleur heeft zijn eigen thematiek.

Je ervaart de werking van kleur op jezelf en je omgeving

Laat de magie toe in je leven, verbind je met kleur.

Voor wie is deze training?

De Soul Identity dag, voorheen Kleurenbeleefdag, is uitermate geschikt als je meer wilt leren over je gevoel en intuitie enerzijds en de helende frequenties van kleur en licht anderzijds.


Deze dag is voor jou als je door de veelheid van alledag jezelf kwijt bent geraakt of op het tweede plan hebt gezet. Als je merkt dat je in een vecht, vlucht of bevries modus bent beland. Als je door ziekte of zorgen voor anderen een tekort hebt aan energie, aan levensvreugd en aan inspiratie. 


Kleuren zijn magische helers, ze maken contact op zielsniveau. Als je weet hoe je toegang kan krijgen tot deze helende frequenties dan heb je een geweldige tool in handen voor heling en balancering in je drukke leven.


Zo kan je focus weer verplaatsen naar jezelf als middelpunt van jouw leven, zonder dat je egoïstisch of egocentrisch.

Ik leer hoe je kleur kan voelen, zodat je gevoel een grotere plek krijgt in je leven. En dat je minder angstig wordt om je gevoel volledig toe te laten en alle sensaties echt te gaan voelen.

Claim je innerlijk leiderschap terug - WAT leer je?

DEZE DAG GA JE 


  • de waarde van je intuïtie ontdekken en deze beter vertrouwen.
  • leren hoe je de juiste keuzes kan maken.
  • leren hoe je overprikkeling een halt kan toeroepen.
  • leren stoppen je energie weg te geven. 
  • leren hoe je je eigen lichtknop bedient.
  • merken hoe snel kleur je moed geeft om je intuïtie te volgen.

Ik merkte dat ik er blij van werd van deze training. Ik werd er opmerkzaam door en voelde dat mijn bewustzijn vergrootte. Ik voel me lekkerder in mijn vel.

Liesbeth Noorlag, Gele ster coaching

Tijdens de Kleurenbeleefdag van Margo werd maar weer eens bevestigd hoe krachtig kleur is en op hoeveel verschillende manieren je kleur kunt toepassen. De visualisaties waren heerlijk en krachtig! Een hele mooie en waardevolle dag die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Een echte aanrader.

Claudia Wondergem, Kleurvol Leven

Kom emotioneel en lichamelijk in balans

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid (intuïtie) gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Enkele reacties van deelnemers

Ik beveel deze training aan iedereen aan! Kleur is overal en iedereen doet er bewust of onbewust iets mee, dat heeft weer invloed op jou als persoon. Het was een echte eye-opener voor mij..

Maria K.

Als je wilt weten wat kleur voor jou betekent, dan moet je deze dag volgen! Als grafisch vormgever doe ik veel met kleur, maar nu weet ik meer over hoe groot de invloed eigenlijk is.

Tessa van Looij

Heel vernieuwende informatie over kleur en hoe kleur je gedrag en gemoedstoestand kan beïnvloeden met praktische oefeningen.

B. Kelehan

€ 179,-

Soul Identity dag

  • INCLUSIEF ONBEPERKT ZUCI-INFUSIONS TIJDENS DE TRAINING
  • deze training is onderdeel van Module 1 van de opleiding Healing Life Design.
  • BONUS: 3 maanden toegang tot de online community en de maandelijkse Soul Circle

De data van de Soul Identity dag in 2022:

3

APRIL

10:00

SOUL IDENTITY DAG

Onderdeel van Module 1
Locatie: Lotusstudio, Eindhoven

2022


23

SEPT

10:00

SOUL IDENTITY DAG

Onderdeel van Module 1
Locatie: Lotusstudio, Eindhoven
2022