Soul Identity Dag

Welkom bij de Soul Identity dag

Kom in lijn met je intuitie en je gevoel

Margo swing made by studio POP pictures

Verdiep je gevoel en help jezelf en anderen

Een goede communicatie tussen hoofd en hart maakt dat je een optimaal leven kan leiden, zelfredzaam kan worden en je droom waar kan maken. Dat maakt je blij!


Mijn naam is Margo Ruiter en ik help ondernemende vrouwen met chronische klachten of trauma uit de kindertijd om te luisteren naar hun hart en om die diepe zielsverbinding weer te gaan voelen. Op deze manier kunnen ze hun vrouwelijk leiderschap gaan inzetten om hun dromen te verwezenlijken.


Ik doe dit omdat ik op mijn 18de, na een zwaar en life-changing ongeluk, ontdekte ik de noodzaak van het erkennen van je gevoel en je intuïtie om zo je ziel weer te laten spreken en de regie over je leven terug te kunnen pakken.


Ik ontdekte dat door het gebruik maken van kleur ik mezelf beter ging voelen, later ontdekte ik dat ik mezelf heelde, door hoe ik met kleur werkte. Vanaf dat moment heb ik geoefend, geleerd en mijn kennis verdiept. Ik ontdekte dat mijn benadering uniek was en dat ik anderen ermee kon helpen.


Het was een weg van vallen en opstaan en ik leer nog steeds elke dag bij. Deze toolbox, bomvol met ervaring, wil ik met jou delen. Zodat jij er minder lang over hoeft te doen om tot grote successen te komen. Doe je mee?

Wat kan je verwachten tijdens deze training?

Rust in je hoofd

We doen geleide visualisaties die je helpen je gedachten tot rust te laten komen.

Rust in je lijf

Je leert een uitermate krachtige oefening om direct in je lichaam te 'landen'.
Richting aanwijzer voor gekleurde lucht, foto van Unsplash, Javier Allegue Barros

Geen keuzestress meer

Je leert een krachtig protocol om keuzestress te elimineren.

Verhoog je gevoels-IQ

Je leert een proces waardoor je al je sensaties beter gaat begrijpen.

Verrijk je leven met meer dan zeven chakra's

Maak kennis met de kleuren van licht en kleuren van de aarde. Elke kleur heeft zijn eigen thematiek.

Voor wie is deze training?

De Soul Identity dag, is uitermate geschikt als je meer balans en focus wilt op je pad. Als je meer wilt leren over je gevoel en intuitie enerzijds en de helende frequenties van kleur en licht anderzijds.


Ik help jou, ondernemende vrouw, als je uitgedaagd wordt, of je werkt met mensen met chronische klachten hebben. Je hebt altijd een extra taak, en dat is zorgen voor jezelf. Echter in de veelheid van alledag raak je jezelf makkelijk kwijt of zet je jezelf op het tweede plan. Misschien als je je klachten negeert, bestaan ze ook niet?


Vaak kom je dan van een koude kermis thuis. Wanneer je merkt dat je in een vecht, vlucht of bevries modus bent beland. Of wanneer je door ziekte, trauma of zorgen voor anderen een tekort hebt aan energie, aan levensvreugd en aan inspiratie. Het risico op burn-out ligt op de loer. Dat is het laatste wat je wilt!


Kleuren zijn magische helers, ze maken contact op zielsniveau. Als je weet hoe je toegang kan krijgen tot deze helende frequenties dan heb je een geweldige tool in handen voor heling en balancering in je drukke leven.


Zo kan je focus weer verplaatsen naar die vrouw met een missie, ipv non-stop met je klachten bezig te zijn en zonder dat je daarbij egoïstisch of egocentrisch over komt.


Ik leer hoe je kleurenfrequenties kan voelen, zodat je gevoel een grotere plek krijgt in je leven. En dat je minder terughoudend wordt om je gevoel volledig toe te laten en alle sensaties echt te gaan voelen.

Claim je innerlijk leiderschap terug - WAT leer je?

DEZE DAG GA JE 


 • de waarde van je intuïtie ontdekken en deze beter vertrouwen.
 • ontdekken HOE jouw ziel met jouw communiceert.
 • leren hoe je de juiste keuzes kan maken.
 • leren hoe je overprikkeling een halt kan toeroepen.
 • leren stoppen je energie weg te geven. 
 • leren hoe je je eigen lichtknop bedient.
 • merken hoe snel kleur je moed geeft om je intuïtie te volgen.
pasfoto Ellie Jungschlager kijkt in de zon en staat voor een groene haag
Mijn grootste inzicht was dat ik nog dieper in contact kon komen met mijn gevoel, terwijl dit niet mijn eerste cursus is op mijn pad van energetische ontwikkeling. Het verrassende resultaat is dat ik nu klaar ben om de volgende stap in mijn bedrijf te zetten. Dat had ik helemaal niet kunnen voorzien, dat het werken met kleuren me kan helpen door blokkades heen te breken om aan mijn missie te werken. 

Ellie Jungschlager, Praktijk Inrefri

Kom emotioneel en lichamelijk in balans

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid (intuïtie) gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Enkele reacties van deelnemers

Ik beveel deze training aan iedereen aan! Kleur is overal en iedereen doet er bewust of onbewust iets mee, dat heeft weer invloed op jou als persoon. Het was een echte eye-opener voor mij.

Maria K.

Als je wilt weten wat kleur voor jou betekent, dan moet je deze dag volgen! Als grafisch vormgever doe ik veel met kleur, maar nu weet ik meer over hoe groot de invloed eigenlijk is.

Tessa van Looij

Heel vernieuwende informatie over kleur en hoe kleur je gedrag en gemoedstoestand kan beïnvloeden met praktische oefeningen.

B. Kelehan

Ik merkte dat ik er blij van werd van deze training. Ik werd er opmerkzaam door en voelde dat mijn bewustzijn vergrootte. Ik voel me lekkerder in mijn vel.
Liesbeth Noorlag potret
Liesbeth Noorlag - Gele Ster Coaching
Tijdens de Soul Identitydag werd bevestigd hoe krachtig kleur is en op hoeveel verschillende manieren je kleur kunt toepassen. De visualisaties waren heerlijk en krachtig! Een hele mooie en waardevolle dag die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Een echte aanrader.
Claudia Wondergem - Kleurvol leven
€ 123,-

Soul Identity dag

 • INCLUSIEF ONBEPERKT ZUCI-INFUSIONS TIJDENS DE TRAINING
 • deze training is onderdeel van Module 1 van de opleiding Healing Life Design en afzonderlijk te volgen.
 • BONUS: 3 maanden toegang tot de online community en de maandelijkse Soul Circle
 • Let op: het bedrag is excl. BTW

de eerstvolgende Soul Identity dag

7

OKT
10:00

SOUL IDENTITY DAG

Onderdeel van Module 1 - ook los te volgen
Locatie: Lotus studio - Eindhoven

2024