Holistisch coach opleiding | Kleurgevoel

Holistisch coach opleiding op basis van ‘Healing Life Design’

Ben je op zoek naar meer authenticiteit en wil je jouw plaats innemen in het grote geheel? Dan is de holistische coach opleiding waarschijnlijk een match met jou! Ik bied een vakopleiding aan voor jou als ondernemer of zorgprofessional waardoor jouw unieke bijdrage helder wordt. Ook is de holistisch coach opleiding gericht op coaches en therapeuten die door de continue bijscholing van hun eigen pad zijn afgeweken. Als holistisch therapeut in Eindhoven help ik jou om je eigen missie als focus te houden en daarbij je voorgaande kennis te integreren in je professie. Tijdens de vakopleiding bouwen we aan een krachtig fundament waar je de rest van je leven op voort kunt bouwen. Hierbij vormen de pijlers van ‘Healing Life Design’ het uitgangspunt. Ben je nieuwsgierig? Geef je dan op voor de Masterclass ‘Kleur en liefde’ zodat we kunnen kennismaken.
Holistisch coach opleiding

Kleurenlichttherapie en holistisch coach opleiding

Tijdens de holistisch coach opleiding werk je aan het verdiepen van je bewustzijn en aan je persoonlijke groei. Dit doen we door middeling van zelfzorg, heling en creativiteit zodat je er in volledigheid voor jezelf en de cliënt kunt zijn. De hoofdmethode die we hierbij inzetten is kleurenlichttherapie en het Elohimwijze kleurenlicht systeem. Daarnaast verbinden we oude wijsheden met nieuwe inzichten. Zo leer je over processen van visualisatie, chakra’s, natuurgeneeswijzen en Quantum fysica. Hierdoor bevrijd je jezelf van je klachten, activeer je je zelfherstellende vermogen en creëer je een betekenisvol leven. Stop met het leven in verschillende rollen van ouder, partner en therapeut. Wordt de hoofdrolspeler in je eigen leven, centreer jezelf en groei in kracht! Spreekt dit je aan? Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Waarom kiezen voor Healing Life Design?

De meeste holistisch coach opleidingen focussen zich op de ontwikkeling van één methode. Healing Life Design focust zich daarentegen op de persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en integratie van (levens)kennis. Hierdoor kun je een authentieke professionaliseringsslag gaan maken. Daar zit natuurlijk een uitgebreid stappenplan achter zodat je jezelf optimaal gaat ontwikkelen. Tijdens ‘Level 1’ van de holistisch coach opleiding ontwikkel je je gevoel en verrijk je je kennis. In ‘Level 2’ kom je in je kracht te staan door kleur. Hierbij doorloop je een cyclus van kleur en doorbreek je onbewuste patronen. Vervolgens pas je in ‘Level 3’ je opgedane kennis toe en manifesteer je je droom! In het laatste level staat integratie van je opgedane kennis en vaardigheden centraal. Wil je deze KTNO-gecertificeerde opleiding volgen een aan je vrouwelijk leiderschap werken? Neem direct contact met mij op door te bellen naar tel: +31653890417.