Vrouwelijk leiderschap | Kleurgevoel

Werk aan je vrouwelijk leiderschap en gezondheid

Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je veranderen? Neem het heft in eigen hand door te werken aan je vrouwelijk leiderschap. Als holistische therapeut in Eindhoven ondersteun ik je graag in dit proces door middel van kleurtherapie. Dit kleursysteem heb ik ontwikkeld om je te helpen met persoonlijke groei, bewustwording en heling. Wil je in je eigen tempo en tijd werken aan je vrouwelijk leiderschap? Bekijk dan mijn trainingen, producten en studiemateriaal. Download bijvoorbeeld mijn gratis meditatie ‘diepe gronding’. De betekenis van diepe gronding is dat je goed in contact bent met je lichaam. Bovendien dit hét fundament voor een goede gezondheid. In mijn praktijk voor kleurenlicht therapie en heling merk ik dat iedere klacht een slechte gronding als fundament heeft. Start vandaag nog met het fundament van je gezondheid door de meditatie te beluisteren!
Vrouwelijk leiderschap

Verdiep je gevoel en respecteer je energie

Naast de meditatie zijn er nog veel meer manieren waardoor je aan je vrouwelijk leiderschap kunt werken. Wil je meer leren over kleuren in relatie tot persoonlijke groei en bewustwording? Dat komt aan bod in mijn boek ‘In je kracht door kleur’. Per kleur worden de technische, psychologische, cultuurhistorische en energetische aspecten belicht. Ook ga je zelf actief aan de slag met meer dan tachtig oefeningen waarmee je op een inspirerende ontdekkingsreis gaat naar jezelf. Wil je je kwaliteiten ontwikkelen om zo doelen waar te maken op je reis naar vrouwelijk leiderschap? Bekijk dan eens de balansstenen die een versterkende werking hebben op je energieveld. Benieuwd naar mijn gehele aanbod? Ga naar ‘Zelf doen’ en ga direct aan de slag met de diepe werking van kleur.

Werken aan je vrouwelijk leiderschap met een-op-een sessies of een training

Ben je op zoek naar persoonlijk begeleiding op maat of houd je van de dynamiek in een groep? Voor beide behoeftes heb ik een uitgebreid aanbod die wordt afgestemd op jou als persoon. Bij de individuele therapie staat coaching op een holistische manier centraal. Daarbij zet ik vaak supplementen in naast je dagelijkse voeding. Binnen de academie is het mogelijk om dagtrainingen voor je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling te volgen. Op het gebied van vrouwelijk leiderschap is de online cursus ‘Zelfliefde’ ontwikkeld. Volg je alle trainingen binnen mijn academie? Dan is het mogelijk om af te studeren aan holistische coach opleiding tot Healing Life Designer, die is geaccrediteerd bij de KTNO. Geef je direct op voor één van de training en til je vrouwelijk leiderschap naar een hoger niveau!