Holistische therapeut Eindhoven | Kleurgevoel

Verbeter je gezondheid met holistische therapeut in Eindhoven

Word je geleefd en wil je weer controle over je leven? Als holistische therapeut in Eindhoven help ik je graag om in je kracht te komen staan door middel van kleur. Zo ondersteun ik je om ondanks je (chronische) klachten je professie uit te voeren zodat je ten volste kunt leven. Door het leren maken van de juiste keuzes stippel je je nieuwe levenspad uit. Hoe ik dat samen met jou ga bereiken? Afhankelijk van je voorkeuren zijn er verschillende mogelijkheden, namelijk één-op-één coaching in mijn praktijk, via Skype of in trainingen. We zetten je mind even 'on hold' en focussen totaal op het hier en nu, je intuïtie, persoonlijke motivatie en de missie van je bedrijf. Daarnaast zet ik ook regelmatig kleurtherapie in ter ondersteuning van de coaching. Meer weten over mijn werkwijze als holistische therapeut in Eindhoven? Of wil je meer weten over de Holistisch coach opleiding? Neem gerust contact met mij op!
Holistische therapeut EindhovenHolistische therapeut Eindhoven

Holistische therapeut in Eindhoven voor diverse doelgroepen

Ben je werkzaam als professional in de zorg of ben je werkzaam als coach of therapeut? Mijn diensten als holistische therapeut in Eindhoven zijn geheel gefocust op jou. Ik help je graag om met alle kleuren te verbinden. Kleur helpt voor je cliënt namelijk als een accelerator. Daarnaast helpt het jou om in je kracht te blijven staan. Zo blijf je altijd in verbinding met anderen maar ben je tegelijkertijd beschermd tegen een overmaat van indrukken. Daarnaast help ik bedrijven en ZZP’ers de onbewust communicatie- en creatiestromen bewust te maken. Hierdoor ontstaat er talenterkenning bij jezelf en andere teamleden. Dit is de ideale voedingsbodem voor meer respect waardoor samenwerkingen en relaties zullen verbeteren. Wil je durven te staan voor wie je bent en wat je wilt? Wil je werken aan je vrouwelijk leiderschap? Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Persoonlijke begeleiding op maat

Ben je moe van het zoeken en van het onbegrip? Als holistisch therapeut in Eindhoven ga ik op zoek naar de basis van je klacht en krijg je inzicht in jouw gezondheid. We werken op een holistische manier aan jouw vitaliteit en veerkracht. Daarbij is aanvulling met de juiste supplementen op je dagelijkse voeding een must. Voor verschillende klachten heb ik kennis van gespecialiseerde producten, bijvoorbeeld op het gebied van immuun versterking en ontstekingsremming. Heb je vragen over jouw situatie? Hoe het fysiek en mentaal met je gaat, vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt en ik beantwoord ze graag. Stuur me een mail of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Boek direct een gratis online kennismaking!