Kleurtherapie | Kleurgevoel

Pak je klacht bij de basis aan met kleurtherapie

Wil je een verandering maar hoor je van alle kanten dat je er maar mee moet leren leven? Met kleurtherapie pak ik je klacht aan bij de basis. Hierdoor krijg je inzicht in jouw gezondheid en kom je weer in je kracht te staan. Een van de vormen van kleurtherapie die ik hiervoor inzet is ‘Photon Wave’. De Photon Wave Rainbowlight Stimulator is een lamp die via het oog werkt. Hij is al meer dan dertig jaar op de markt en wordt door meer dan duizend artsen, specialisten en therapeuten over de hele wereld op doeltreffende wijze ingezet. Hoe de Photon Wave werkt? Wanneer het daglicht je hersenen niet kan bereiken door vernauwing van de nervus opticus raakt je lichaam uit balans. Dit kan vele oorzaken hebben en het gevolg is dat het zich gaat aanpassen om te overleven. Dit kost veel energie wat een voedingsbodem is voor verschillende klachten. Benieuwd hoe mijn klanten kleurtherapie hebben ervaren en hierdoor aan hun vrouwelijk leiderschap hebben gewerkt? Lees de reviews!
Kleurtherapie

Hoe werkt kleurtherapie?

Door middel van kleurtherapie met de Photon Wave kunnen we tot de bodem van de klacht komen. Hierdoor is het mogelijk om deze op doeltreffende en non-invasieve manier te verlichten of op te heffen. Daarnaast zet ik soms kleurtherapie in op de huid. Deze vorm van kleurenpunctuur met de Perlux lichtpen gebruiken we als aanvulling of als fine-tuning. Het biofotonenveld van het lichaam wordt hierdoor direct in balans gebracht via acupuntuurpunten, triggerpoints en lymfeknopen. Daarnaast gebruik ik EFT/tapping om de verandering goed te ankeren in het lichaam.


Tijdens de kleurtherapie balanceer ik dus tussen je fysieke lichaam, je aurisch veld en  je energielichaam. Deze laatste is namelijk verbonden met je chakra’s, organen, psyche en emotionele- en spirituele lichaam. Hierdoor kan je lichaam de verandering van ongezonde naar gezonde frequenties goed oppakken.


Heb je vragen over jouw situatie? Of wil je weten wat ik als holistisch therapeut in Eindhoven voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

Ervaar wat kleur met je doet!

Heb je last van immuunsysteem deficiënties, chronische pijn of kamp je met een depressie? Photon Wave kan bij veel verschillende soorten klachten worden ingezet. Neem vooral contact met mij op om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag op weg naar een lichter leven door holistisch te werken aan jouw vitaliteit en veerkracht. Naast het inzetten van kleurtherapie zet ik met regelmaat supplementen in naast je dagelijkse voeding. Denk bijvoorbeeld aan een vitaliserende reinigingskuur met aloë vera voor schone haarvaten. Heb je vragen over jouw situatie? Of wil je zelf als coach aan de slag met kleurtherapie? Bekijk dan eens de holistisch coach opleiding. Voor het maken van een afspraak of bij vragen ben ik bereikbaar op +31653890417.