arrow_drop_up arrow_drop_down
21 augustus 2017 

In relatie met kleur: Ontdek je passie

Ga eens terug naar de ontmoeting met de liefde van je leven. Dat gevoel…oh…dat is pure passie! Kan je dat gevoel oproepen voor je werk, of het huishouden? Hoe fantastisch zou het zijn als je dat kan wanneer je in een sleur bent beland en het gevoel hebt dat je geleefd wordt? Het is moeilijk voor te stellen dat we dat gevoel van passie kunnen oproepen zonder die liefde van je leven in de buurt, na een scheiding of als je overwerkt bent, verdrietig of ziek. Toch is dat mogelijk! Ik heb het gedaan. Het heeft me mijn leven terug gegeven en dat wens ik ook voor jou. Hoe ik dat heb gedaan vertel ik je tijdens de aankomende Kleurenbeleefdag. Want KLEUR is de sleutel tot het voelen van je passie!

mond_braamWat betekent kleur voor jou? Hoe gebruik jij kleur in je dagelijkse leven en welke kleur zie je graag? Heb je er wel eens bij stil gestaan bij hoe je je voelt als je verbinding maakt met je lievelingskleur? Wat je dan voelt is passie. Ik vind kleur geweldig om te zien. Ik kan me geen wereld voorstellen zonder kleur. Kleur is mijn passie. Kleur op allerlei soorten materialen, kleur in alle vormen. Mij gaat het om de energie die de kleur uitstraalt en het gevoel wat kleur teweeg brengt. Kleur gaat altijd een relatie aan: rode wol is anders dan rood ijzer. Hoe je kleur beleeft en gebruikt is altijd in relatie met jezelf. Je kan een hekel hebben aan rood en toch heel graag tomaten eten. Zo voedt je jezelf toch met rood ondanks je oordeel over deze kleur. Grappig toch?

De kleur die bij uitstek gaat over de relatie met jezelf en met de buitenwereld is de kleur magenta. Deze kleur viert nu hoogtij, de bramen zijn rijp! Wanner je een rijpe braam ziet, lijkt hij bijna zwart. Wanneer je het sap ziet, ontdek je de prachtige schakeringen van de magenta kleur. In de zomer, wanneer de levenslust hoog is en de dagen lang, zijn we veel bezig met naar buiten treden en het leven vieren. Je bent continu in relatie tot het andere. Om de relatie tot de ander en het andere zo zuiver mogelijk te houden is het van belang om de relatie met jezelf te kennen, te onderzoeken en bij te stellen. Dit kan je doen door verbinding te maken met je lievelingskleur. Van daaruit ontdek je hoe je passie kan aanwakkeren in je lichaam en je passie te vergroten tot ongekende dimensies. Dit gevoel is belangrijk om je dromen te verwezenlijken. In de zomer kom je makkelijk in contact met je passie, de zon helpt je mee je midden te verwarmen, je zonnevlecht. Wanneer je in contact bent met je passie opent je hartchakra waardoor je lichaam balanceert. Zo hebben alle kleuren invloed op elkaar. Aandacht voor één kleur, helpt andere kleurgebieden in je lichaam te balanceren.

Tijdens de Kleurenbeleefdag gaan we op onderzoek uit. Kleur is meer dan wat je ziet. Laat je verrassen door de signalen van je lichaam, je gedachten en je reacties. Je ontdekt hoe je je gevoel kan sturen en gedachten kan richten door je te verbinden met kleur. Kleur is je raadgever en altijd aanwezig. Misschien is jouw passie niet kleur en heling, maar via mijn passie, kan ik verbinding maken met jou. Zo kan ik jou aanreiken hoe je contact kan maken met jouw passie en deze altijd aan kan spreken om je welbevinden te vergroten.

Ben je er ook aan toe om je passie te voelen? Meld je dan direct op DEZE PAGINA

 

 

Over de schrijver
Ik ben een Healing Life Designer. Ik help mensen om hun volle potentieel te gaan leven ondanks diagnoses of teleurstellingen in het leven. Ik help je je krachten en talenten te ontdekken, door jezelf te openen voor je innerlijke taal, je zielenverbinding, door het gebruik te maken van de helende taal van kleur.
Reactie plaatsen