In relatie met kleur: Ontdek je passie!
In relatie met kleur: Ontdek je passie
in Voeding
2 min. leestijd

In relatie met kleur: Ontdek je passie

Ga eens terug naar de ontmoeting met de liefde van je leven. Dat gevoel…oh…dat is pure passie!

Kan je dat gevoel oproepen voor je werk, of het huishouden? Hoe fantastisch zou het zijn als je dat kan wanneer je in een sleur bent beland en het gevoel hebt dat je geleefd wordt? Het is moeilijk voor te stellen dat we dat gevoel van passie kunnen oproepen zonder die liefde van je leven in de buurt, na een scheiding of als je overwerkt bent, verdrietig of ziek.

Toch is dat mogelijk! Ik heb het gedaan. Het heeft me mijn leven terug gegeven en dat wens ik ook voor jou.

Ik heb een fascinatie voor kleur en licht, altijd al gehad. Er is iets met kleur waar ik blij van wordt. Inmiddels heb ik zoveel geleerd over kleur en licht energie dat ik kan zeggen:

KLEUR IS DE SLEUTEL TOT HET VOELEN VAN JE PASSIE!

Titel ontdek je passie in een magenta kader, Achtergrond vrouw die een bos ballonnen vasthoud terwijl ze naar de wolken kijkt en haar armen omhoog uitstrekt.

 

Wat betekent kleur voor jou? Hoe gebruik jij kleur in je dagelijkse leven en welke kleur zie je graag? Heb je er wel eens bij stil gestaan bij hoe je je voelt als je verbinding maakt met je lievelingskleur? Wat je dan voelt is passie.

 

Ik vind kleur geweldig om te zien. Ik kan me geen wereld voorstellen zonder kleur. Kleur is mijn passie. Kleur op allerlei soorten materialen, kleur in alle vormen. Mij gaat mij het niet om het materiaal, maar om de energie die de kleur uitstraalt en het gevoel wat kleur teweeg brengt. Kleur gaat altijd een relatie aan: rode wol is anders dan rood ijzer. Hoe je kleur beleeft en gebruikt is altijd in relatie met jezelf. Je kan een hekel hebben aan rood en toch heel graag tomaten eten. Zo voedt je jezelf toch met rood ondanks je oordeel over deze kleur. Grappig toch?

 

De kleur die bij uitstek gaat over de relatie met jezelf en met de buitenwereld is de kleur magenta. Deze kleur viert nu hoogtij, want de bramen zijn rijp! Wanner je een rijpe braam ziet, lijkt hij bijna zwart. Wanneer je het sap ziet, ontdek je de prachtige schakeringen van de magenta kleur. In de zomer, wanneer de levenslust hoog is en de dagen lang, zijn we in actie, laten we onszelf zien en vieren we het leven. Je bent continu in relatie tot het andere.

Titel: 'De bramen zijn rijp' in een magenta kleurig kader. Achtergrond foto is een mond die een braam vasthoudt.

 

Ken de relatie met jezelf, zodat je de relatie tot de ander zo zuiver mogelijk kan houden. Door de relatie met jezelf te onderzoeken en bij te stellen, groei je als mens. Dit kan je doen door verbinding te maken met je lievelingskleur. Van daaruit ontdek je hoe je passie kan aanwakkeren in je lichaam en je passie te vergroten tot ongekende dimensies. Dit gevoel is belangrijk om je dromen te verwezenlijken. In de zomer kom je makkelijk in contact met je passie, de zon helpt je mee je buik te verwarmen bij je derde chakra, je zonnevlecht. Wanneer je in contact bent met je passie opent je hartchakra waardoor je lichaam balanceert. Zo hebben alle kleuren invloed op elkaar. Aandacht voor één kleur, helpt andere kleurgebieden in je lichaam te balanceren. 

Tijdens de live training van Level 1 gaan we op onderzoek uit. Kleur is meer dan wat je ziet. Laat je verrassen door de signalen van je lichaam, je gedachten en je reacties. Je ontdekt hoe je je gevoel kan sturen en gedachten kan richten door je te verbinden met kleur. Kleur is je raadgever en is altijd aanwezig.

Misschien is jouw passie niet kleur en heling, maar via mijn passie, kan ik verbinding maken met jou. Zo kan ik jou aanreiken hoe je contact kan maken met jouw passie en deze altijd aan kan spreken om je welbevinden te vergroten.

Ben je er ook aan toe om je passie te voelen? Meld je dan direct op DEZE PAGINA

 

 

Over de schrijver
Als gecertificeerd holistisch natuurgeneeskundig en kunstzinnig therapeut helpt Margo je om ondanks trauma of chronische klachten je talenten te ontdekken en je volle potientieel te leven. Ze heeft naast haar boek: ‘In je kracht door kleur’ ook de erkende vakopleiding Healing Life Design ontwikkeld.