Balanssteen

Balansstenen

Directe aarding en bescherming tegen electrosmog en overprikkeling.

De Balansstenen helpen je kwaliteiten te ontwikkelen en je doelen waar te maken.

Directe aarding

Balansstenen harmoniseren je electromagnetisch veld.

Lees meer

Twaalf chakrakleuren

De kleuren helpen je bij jouw unieke talentontwikkeling.

Lees meer

Geweldig voor kinderen

Sensitieve kinderen, overbelaste kinderen. Dit is een hulp!

Lees meer

Energieveld direct in balans

We hebben van nature een elektromagnetischveld. Dit veld stroomt in gelijkmatige banen door ons lichaam. Zo zijn we verbonden met de aarde. Dit harmoniseren van je energieveld gebeurt vanzelf wanneer je op blote voeten loopt. Door de straling om ons heen, electrosmog, gaat dit veld in een chaotische toestand verkeren. Dit kan negatieve effecten hebben op je gezondheid. Gevoelige mensen voelen dit ook en hebben hier erg veel last van. Ook als je niets hiervan voelt heeft je lichaam hier "last" van. Dit kan op termijn allerlei klachten veroorzaken. Bijvoorbeeld een verstoorde celcommunicatie. Het begint bij vermoeidheidsklachten, concentratie problemen, lage weerstand, hoofdpijnklachten.

Twaalf kleuren voor diepe balans

Er zijn 12 kleuren, van elk product: hanger, armbandje of cone. Deze kleuren corresponderen met 12 chakra’s. In de basis hebben alle stenen dezelfde inhoud. Alleen de kleur voegt een extra frequentie toe. Hierdoor heeft elke kleur zijn eigen werking. Dit is gerelateerd aan onze chakra’s.

Tijdens energetische behandelingen gebruik ik de balansstenen op het lichaam. Soms schijn ik met licht door de stenen, voor een nog krachtiger werking. Zelf kan je met bijvoorbeeld de cone pijn in je lichaam verlichten of weghalen, door eenvoudig met de steen over je huid te strijken.

Hulp voor onze kinderen!

Sensitieve kinderen, overspannen kinderen, kinderen die teveel gamen. De grote vraag waar onze kinderen aan moeten voldoen, eist zijn tol. Balansstenen helpen kinderen zonder dat ze zelf iets moeten snappen, doen of laten. Wanneer je kind lekker in zijn vel zit, dan is het voor jou ook een stuk makkelijker, nietwaar?

VRAAG DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE BALANSTEST AAN!

Ben je nieuwsgierig naar welke kleur er voor jou geschikt is? Wil je een advies en een gratis balanstest? Maak dan nu een afspraak! Het duurt slechts 20 minuten en het is geheel vrijblijvend!

IK WEET AL WELKE KLEUR IK WIL!