Level 3: Wordt Healing Life Designer
Kleuren van licht

Module 3: Wordt Healing Life Designer

Integreer je talent en versterk je zielsverbinding

met de gespecialiseerde kleurenlichttherapie verdiepingstrajecten

Onderdeel van de vakopleiding Healing Life Design

(alle modules zijn los te volgen)

hand met evolutionairy colourmap als kompas

Herken je dit?

In verbinding met anderen krijg je kleuren, beelden, situaties of woorden ingegeven. Als je checkt of dit past bij de persoon waar je mee praat, klopt het als een bus. De ander voelt zich gezien, gehoord en geholpen.


Jij staat daar een beetje beduusd en denkt: 'wat gebeurde hier zojuist? Hoe kan ik weten wat die ander denkt of voelt, wat een ander meemaakte?


Hier start je zoektocht. Je gaat reiki leren, of access bars. Je begint te geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Eerst wordt je overvallen door de ingevingen en vervolgens ga je verwachten dat ze komen. Je voelt je bijzonder en begrijpt er eigenlijk nog niet veel van. 


Gevaar dreigt dat je bovenop je gave gaat zitten en denkt: 'Ik ben bijzonder, want Ik kan channelen'. Maar al gauw merk je dat er ook een downside aan zit. Mensen gaan je uitproberen en je bent moe na de gesprekken. Het kost veel energie.


Als je dit herkent, lees dan door. Want Healing Life Design gaat precies hierover. Dat je de frequenties om je heen leert 'lezen en interpreteren' en tegelijkertijd met je voeten op de grond blijft staan. Het gaat erover dat je meester wordt over je eigen energie en langzaam je bereik gaat vergroten.


Frequenties zien wij als kleur, en daarom is kleur de gids die we gebruikentijdens de trainingen.

Hoe zou je het vinden om

  • ..van klacht naar kracht te gaan?
  • ..altijd en overal te kiezen voor het licht en geen concessies te doen aan jouw unieke lichtkwaliteit?
  • ..een lichtend voorbeeld te zijn, zonder schuldgevoel of twijfel?
  • ..uitdagingen in het licht van de kleuren te interpreteren, te helen en in te zetten als kracht?
  • ..je volledige potentieel te kunnen leven.

En alsof dit nog niet genoeg is:

  • Hoe zou je het vinden om jouw unieke droom te manifesteren, vanuit jouw getransformeerde authentieke zelf?

In deze module ontdek je de magie van kleurenlicht ten volste!

Liesbeth Noorlag potret

Door me te verbinden met kleur ben ik me gaan manifesteren. Ik heb laten zien aan vrienden en familie waar ik mee bezig ben, waardoor ik geïnspireerd raak en waar ik voor kies.  Ik ben in balans gekomen. Na mijn levensloopverlof heb ik mijn werk weer opgepakt en zien alle collega’s dat ik een leuker en ontspannen mens ben geworden. Ik durf mezelf te laten zien aan mijn collega’s. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, durf op eigen benen te staan en beslissingen te nemen. Ik zie dat de mensen op mijn werk aspecten van mezelf spiegelen aan mij en ben wat milder geworden. In mijn beoordelingsgesprek vertelde mijn leidinggevende dat ik als een ander mens ben teruggekomen. Dat ik meer in balans ben. Ik voel me energieker en ben minder vaak ziek.

Liesbeth Noorlag, Gele Ster Coaching en jobcoach bij gemeente Amsterdam

Module 3 heb ik opgedeeld in vier verdiepings trajecten:

Donker / licht

Geintegreerd in de rode, terra en magenta module.

Rode dimensie

Online cursus, 7 interactieve lezingen. Tap door de chakra's en waardeer jezelf op.

5 live trainingsdagen:

afstemming op de kleuren, over de vorming van de persoonlijkheid, het loskoppelen van emoties van het lichaam

Terra dimensie retraite

5 daagse retraite:
Heling van je afkomst. Leer over de 7 beenchakra's. Ontmoet de godin in jezelf en verbind jezelf met je lichaam en met Moeder Aarde.

Magenta dimensie

5 live trainingsdagen:

Over de verbinding met het leven. Leer over de 8 kleuren van stroming, de armchakra's, met de bijbehorende healingtechieken.

Lees hier meer over de vier verdiepingscursussen:

Donker licht schilderij

Donker licht

Tijdens deze trainingen onderzoek je jouw relatie met het licht en met de duisternis. Door welke sluiers kijk jij?


Je ontdekt de dualiteit in jezelf. Welk gevecht vindt er plaats om heel te worden? Welke keuzes maak je hierin en hoe kan je dit gevecht transformeren naar een moeiteloos meebewegen in de situatie. Dit wordt ook wel schaduwwerk genoemd.


Wat is je kader, je comfortzone? Hoe ontwikkel je moed om buiten dit kader te stappen? Open jezelf voor een andere perspectief.

De Rode dimensie: het design van de persoonlijkheid

Elke week een online interactieve lezing. Deze audio-files kan je volgen wanneer het jou uitkomt. Een lezing per chakra/kleurgebied waarin we focussen op begrip en heling. Door tegelijkertijd met me mee te tappen (EFT) waardeer je jezelf op. Yes! Je bent het waard!


Live cursus: We duiken diep in de chakraleer met de focus op jou, als stralend middelpunt van je leven. Vanuit de kleuren van de chakra’s, komt in deze verdieping de vormgeving van de persoonlijkheid aan bod. Hier leer je fysieke, mentale en emotionele triggers los te koppelen dmv onder andere EFT tapping en Touch for Health.


Zo ontdek je je passie en hoe je dit kan vorm geven. Wat is een mogelijke verschijningsvorm? Wat is je wens voor dit leven? Want de opleiding is gefocust op het realistisch neerzetten van je droom.

De Terra dimensie: de Soul Strenght Retraite

Een bijzonder mooie retraite, die je helpt de diepte in te gaan en te herrijzen vol zelfvertrouwen en autentieke kracht. In een beschutte en veilige omgeving werken met creativiteit, rituelen, ceremonies en helingmethoden om de verbinding met jouw zielsmissie te gaan ontsluieren.


De focus ligt op de ontdekking van de Godin in jezelf in verbinding met Moeder Aarde. 


In deze retraite onderzoek je waar je tegenaan loopt als het gaat over het vormgeven van je hartsverlangen: jouw gezonde lichaam, goede relaties, of het uitstippelen van je ultieme carrière pad. Zonder schaamte en in respect met diegenen die je voorgingen.


Naast de zeven aarde kleuren die we hier uitwerken, komt hierin de therapeutische houding aan bod, respect voor je client, regels van het kosmische energiewerk. Het gaat erom: Hoe help jij de ander, zonder jezelf 'weg te geven' of over je grenzen te gaan?


Je ontwikkeld een sterk anker, zodat je de rots in de branding kan zijn én kan blijven.

De Magenta dimensie: de ultieme verbinding met het leven.

Wat is jouw relatie met alles om je heen, familie, spullen, de maatschappij? Hoe liefdevol verbonden ben je?


Tijdens deze live trainingsdagen focussen we ons steeds op een of twee kleuren en bieden passende helingtechnieken om tot diepgaande verbinding met de helende kleurenfrequenties te kunnen komen.


Naast de acht kleuren van stroming, komt ook  hierin je relatie met je cliënt aan bod, gaan we uitvoerig in op de spiegelfunctie, op je openheid om te leren, respect voor je cliënt en de regels van het energiewerk.


Je ontdekt wat het betekent om echt duurzaam te ondernemen, om samen te creëren wat alleen onmogelijk lijkt. 


In deze cursus zet je concrete stappen om je hartsverlangen te realiseren.


Tijdens al deze verdiepingscursussen werk je aan je eigen persoonlijke design en leer je de kennis toe te passen in je eigen professie.

Wat anderen zeggen over Margo:

Wat Margo fantastisch kan is zich afstemmen op de ander en voorleven wat ik nodig heb, Dat bewonder ik. Ze kan liefdevol aanwezig zijn en mij uitnodigen datzelfde te doen. Ze kan goed confronteren, als ik iets lastig vind en er omheen draai neemt ze daar geen genoegen mee en daardoor kan ik groeien.

Liesbeth Noorlag, Gele Ster Coaching

Margo is als coach & therapeut  erg behulpzaam en ze is er ook echt voor je. Ze ziet jou voor wie bent en met je probleem. Ze wil het uiterste van jou naar boven halen zodat jij weer kan groeien. Ze is goed in haar communicatie en maakt verbinding. Ze weet waar ze over praat. Ze is super getalenteerd en met haar wijsheid kan ze andere mensen helpen. Ze heeft ook daadkracht en geeft niet op. De combinatie met hart, hoofd en intuïtie zet ze perfect in in haar werk. 

Peggy Sloote portret

Peggy Sloote Healing: Find the beauty in yourself

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen?Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakings gesprek.

Twee vrouwen praten

Klik op de knop hiernaast voor de recente data