Drie geweldige starters mandala tekenworkshops in Eindhoven
Kleurpotloden regenboog pexels afbeelding Javier Gonzalez, voor mandala tekenworkshops van Kleurgevoel

Zomervakantie Mandala Tekenworkshops

Beginners workshops vanaf 12 jaar

Geometrie in de mandala Flower of life lijntekening Zomerworkshop Kleurgevoel

Geometrie in de mandala

28 juli Workshop 1

Intuitieve mandala Treurwilg Krachtboom Kleurgevoel

De intuitieve mandala

4 augustus Workshop 2

Mandala zentangle pentekening stromingsbeeld door Danka Husken

Zentangle in de mandala

11 augustus Workshop 3

Pentagram Mindmap Mandala Kleurgevoel

'Ik kan niet tekenen'... of toch wel?

Vroeger tekende ik graag dingen na, dat kon ik heel realistisch en kloppend. Ik had wel een oordeel: Na-tekenen vond ik minderwaardig. Ik vond het vreselijk moeilijk om op een wit vel te starten met een tekening. Ik wist niet wat ik moest tekenen, ik wist niet waar ik moest beginnen. Mijn conclusie was: 'Ik kan niet tekenen'. Na-tekenen, is geen tekenen. Wauw, wat was ik hard voor mezelf...


Totdat ik de mandala ontdekte en ik binnen die cirkel wel degelijk mijn fantasie de vrije loop kon laten gaan. Op een of andere manier voelde dit veilig genoeg om te starten met tekenen. Het fijne was, het resultaat vond ik mooi. De cirkel is magisch!


Inmiddels heb ik jaren aan creatieve opleiding achter de rug en verdiep ik me nu in het docentschap Mandala tekenen. Tijdens het tekenen van de mandala onderzoek je je binnenwereld. Het is rustgevend en plezierig om jezelf op deze manier te balanceren én te leren kennen. En het is geweldig om te ontdekken dat je wel kan tekenen, of beter kan tekenen dan je dacht.


Tijdens deze zomervakantie workshops leer je technieken aan die je voor altijd kan gebruiken bij alles wat je wilt tekenen.

Na deze workshops kan je zeggen: "Ik kan tekenen!"

De mandala vanuit 3 verschillende perspectieven:

Geometrie in de mandala Flower of life lijntekening Zomerworkshop Kleurgevoel

Workshop 1

Geometrie in de mandala is prachtig om te tekenen. Soms is het even puzzelen. Het heeft altijd een grote impact. 

Ontdek de kwaliteiten van het tekenen op deze manier.

Pentagram Mindmap Mandala Kleurgevoel

Workshop 2

De intuïtieve mandala is een prachtige hulp om uiting aan je gevoel. Het beheersen van tekentechnieken maakt het makkelijker om te tekenen wat je bedoelt.
Mandala zentangle pentekening stromingsbeeld door Danka Husken

Workshop 3

Zentangle in de mandala geeft je prachtige patronen om jezelf in een flow te krijgen. Het tekenen met pen geeft weer een hele nieuwe ervaring.

Tekening; Danka Husken.

Kleurpotloden regenboog pexels afbeelding Javier Gonzalez, voor mandala tekenworkshops van Kleurgevoel
€ 60,-
€ 50,-

Volg alledrie de workshops en krijg korting

Papier is inbegrepen. 


Potloden, pennen en kleurpotloden, passer en linialen kan je gebruiken. Je kan ze ook aanschaffen, zodat je thuis verder kan. Dat kan je tijdens de workshop beslissen.


Natuurlijk schenken we lekkere thee met een traktatie erbij.

  • Kan je niet alle drie de dagen? Kies dan deze optie