arrow_drop_up arrow_drop_down

NU is het tijd voor jou! 

Wil je een instant rust moment en wil je je lekkerder in je lichaam voelen?

Ben je toe aan een pauze, heb je pijn, voel je je overprikkeld, wil je rust in je hoofd, of heeft je immuunsysteem een boost nodig?

Download nu de geleide meditatie voor diepe gronding

  • Direct rust in je hoofd
  • Direct lekker in je vel
  • Beide benen weer op de grond
  • Hernieuwde focus
  • Ervaring met meditatie is niet nodig
  • Slechts 20 minuutjes
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naar toe sturen?
Je informatie is veilig bij ons en zal met niemand gedeeld worden.
Gratis download

Ik luister de meditatie enkele keren per week voor een hele lange tijd al. Hij helpt me echt om beter mijn benen en voeten te voelen en rustiger in mijn lichaam te zijn.

Hartelijke dank hiervoor!

Margareth Leijten

Het fundament onder je gezondheid en je vreugde

Diepe gronding betekent dat je goed in contact bent met je lichaam. Dat je lichaam, ziel en geest goed samenwerken, waardoor je veerkrachtig bent als dingen niet gaan zoals je verwacht dat ze zouden moeten gaan.


Een goede gronding is het fundament voor een goede gezondheid. Het is niet alleen noodzakelijk wanneer je ziek bent. Een goede gronding helpt je preventief je gezondheid op peil te houden en daarom is kennis hierover onmisbaar als jij de regie over je lichaam, ziel en geest wilt hebben.


In mijn praktijk voor kleurenlicht therapie en heling merk ik dat iedere klacht een slechte gronding als fundament heeft. Zelf ben ik hoog sensitief, heb ik veel lichamelijke klachten vanuit eerste hand mogen onderzoeken. Door dag in dag uit mezelf te verbinden met de kleuren van de aarde heb ik mezelf kunnen helen en sterker maken. 


In de meditatie voor diepe gronding ervaar je hoe het voelt om gegrond te zijn. Hoe vind je diepe gronding als je het nog nooit ervaren hebt? Dit is een cadeau voor jou!

De meditatie is top! Super bedankt hiervoor! Ik luister hem elke dag. Ik heb een staand beroep en belast mijn benen dus enorm. Mijn benen voelen nu rustiger.

Astrid Ende

Wil je meer vertrouwen en betere focus hebben?

Download de GRATIS geleide meditatie voor Diepe Gronding en kom direct lekker in je vel te zitten. Krijg rust in je hoofd en ruimte om opnieuw je richting te bepalen en boost je immuunsysteem door de visualisatie vaker te luisteren. Start vandaag nog met het fundament onder je gezondheid! Neem de regie terug over je lichaam, ziel en geest!

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naar toe sturen?
Je informatie is veilig bij ons, we delen of verkopen het niet.
Gratis download