arrow_drop_up arrow_drop_down
14 februari 2017 

Kleur is liefde.

Kleur is liefde. Liefde heelt. Liefde troost. Liefde helpt je je te verbinden met het leven. Een lievelingskleur is de kleur die je helpt jouw liefde te voelen voor jezelf.

Probeer het maar eens. Het is heel simpel. Stel je lievelingskleur voor, visualiseer hem of als dat niet lukt, kijk naar iets wat die kleur heeft. Adem goed door en laat de kleur helemaal binnenkomen. Wat doet dat met je?

De kans is groot, dat je stemming verandert na een tijdje kijken en ‘jouw’ kleur inademen. Wat is er gebeurt? De frequentie van de kleur trilt als het ware alle negativiteit weg. Problemen worden minder zwaar, je hoofd wordt helder. Je kan de keus maken waar je al de hele dag tegenop zit te hikken, of dat ene telefoontje plegen wat je vorige week al had moeten doen.

Liefde is, elkaars lievelingskleur dragen.

©Margo Ruiter

©Margo Ruiter

Je helpt op deze manier de ander om het beste van hem of haar naar boven te halen. Tegelijkertijd geeft die andere kleur jou ook signalen. Jij verbindt je waarschijnlijk niet zo snel met een lievelingskleur van je partner of collega en al zeker niet, als je de kleur niet mooi vindt. De frequentie van deze kleur helpt jou echter wel om beter contact te maken met bijvoorbeeld jouw partner of collega. Een kleur waar je niet zoveel aan vind, is als het ware een onontgonnen gebied in je persoonlijke kwaliteiten. Wellicht is dat ook de oorzaak van communicatiestoornissen en ongemak tussen beiden.

Probeer het eens uit! Vraag vandaag eens aan je geliefde of geliefde collega’s wat hun lievelingskleur is. Laat ze dit artikeltje ook lezen. En trek morgen die andere kleuren eens aan. Kijk naar elkaar, maak contact. Werken met elkaar gaat beter wanneer er een stroom van liefde is. De liefde van kleur is subtiel en zacht. Maak er gebruik van!

Laat hieronder reacties achter over wat je ervaart, ik ben nieuwsgierig naar je ervaringen!

Wil je meer leren over de werking van kleur en wat je kan doen voor je dagelijkse balans? Kom dan naar de Kleurenbeleefdag aanstaande zondag 19 februari in Oss, voor informatie en een ticket,

KLIK HIER VOOR EEN TICKET VOOR EEN PERSOON

KLIK HIER VOOR EEN TICKET VOOR TWEE PERSONEN

Happy Valentines day!

Margo

Over de schrijver
Reactie plaatsen